Szűrő Keresés mentése
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 990 Ft

  SSD Tárhely akció, elektronikus igényléssel: 1GB Tárhely + 1db .hu Domain 2960Ft/ÉV! 3GB Tárhely + 1db .hu Domain 4140Ft/ÉV! 5GB Tárhely + 1db .hu Domain 5340Ft/ÉV! 7GB Tárhely + 1db .hu Domain 6540Ft/ÉV! 13GB Tárhely + 1db .hu Domain 8940Ft/ÉV! A tárhelyek Let's Encrypt SSL tanúsítvánnyal vannak ellátva! Domain regisztráció elektronikusan: .HU 2500Ft+áfa / 2 év! Miért ajánljuk? - azonnali tárhely aktiválás és domain regisztráció - 8 éve a piacon, stabil háttérrel - redundáns Dell, HP szerverek - 2 évente géppark és folyamatos szoftverkörnyezet frissítés - Byte To Byte napi mentés - 300+ ajándék webes szoftver, Softaculous előtelepítővel Megrendelés: http://fiberhost.hu/tarhely_kupon.php?ph

 • 200.000 Ft

  SZÉPSÉGIPARHOZ TARTOZÓ EGYEDI WEBOLDAL KÉSZ ÁLLAPOTBAN ELADÓ! HA SZERETNÉD, AKKOR KERESETI LEHETŐSÉGGEL IS HA NEM AKKOR SAJÁT HASZNÁLATRA ! /FODRÁSZ, MANIKÜR-PEDIKÜR, KOZMETIKUS, MASSZÁZS, STB/ WEBOLDAL IGEN JÓ ÁRON ELADÓ 200.000,-FT-ÉRT! PERSZE BÁRMIVEL BŐVITHETED, MEGMUTATJUK A HOZZÁFÉRÉST, BÁRMILYEN GONDOLATODAT MEGVALÓSITHATOD AZON AZ OLDALON! AKÁR MEGBESZÉLÉS SZERINT, RÉSZLETRE IS! HIVJON HA ÉRDEKLI, KÉSZ WEBOLDAL, ÉS KERESSEN VELE, AZONNAL IS AKÁR! 06-70-671-4112

 • 1 Ft

  Csapatunk tapasztalatai és kreativitása lehetővé teszi, hogy bárkinek bármilyen webes megoldást nyújtsunk. Vállalunk weboldalak, webáruházak, blogok, és más webes felületek fejlesztését és karbantartását. További kérdéseikkel és árajánlat kérésükkel forduljanak bizalommal hozzánk az ugyfelszolgalat@feralsolutions.hu e-mail címen.

 • 1.270 Ft

  Számítástechnikai szerviz Pécsen a Lánc utcai rendelőnél. Nyomtatók, notebook és asztali számítógépek javítása. Új számítógép összeszerelése az Ön igényei szerint! Megbízható utángyártott nyomtató kellékanyagok jó árban. Vállalkozások, cégek teljeskörű kiszolgálása kellékanyag kiszállítással, számítógépes hálózat építéssel, nyomtató karbantartással. Wifi eszközök és tanácsadás. ESET vírusirtó forgalmazása. HP DesignJet plotterek javítása helyszínen. Cím: Pécs, Farkas István utca 8. Könnyű parkolási lehetőség! Telefon: 72/538-072 Hívjon még ma! Nyitva hétfőtől csütörtökig: 9-től 17 óráig, pénteken: 15 óráig.

 • Díjmentes informatikai tanácsadás Hajdú-Bihar megyei, legalább egy bejelentett fővel működő vállalkozások részére. Honlap, üzleti megoldások, szolgáltató, gyártó és kereskedelmi cégek részére is. Hihetetlennek tűnik? Pedig igaz. Keressen!

 • 600.000 Ft

  A hoodieland.com 2017-es év elején volt létrehozva. A weboldal olyan árut kínál, amiket hagyományos üzletekben nem találsz meg, és ezért nagy az érdeklődés iránta . A weboldal angol, szlovak, magyar nyelvre van forditva sőt létezik még cseh változata is . A weboldalt továb lehet bőviteni német és orosz nyelvre is. Több pénzértéket lehet választani a webshopon és ezt is bővíteni lehet. Az oldalnak fizetési kapuja van a vásárlók számára. Leszerződött futári szolgálat biztosítja önnek, hogy a világ bármelyik részére kényelmesen tud árulni és kézbesíteni csomagokat. A weboldalnak jó kilátásai vannak a jövőbe és nagyobb invesztíció esetén a reklámozására nagy bevételt tud elérni. Az invesztíció visszaáramlása kb 3-6 hónap lehet. Személyes találkozón bemutatjuk az összes dokumentumot ami a webshop üzemeltetésével kapcsolatos és persze alap információkat is nyújtunk. Az ára 2000€ amibe benne van : 1. Kontaktus a szálítoinkal (szálítok férfi, női, gyerek ruházatra, ajándék tárgyakra, kozmetikára) 2. Domena.com (uradalom) univerzális az egész világ számára, 3.FB oldal szurkolókkal + instagram 4 oktatás a webshop rendzerébe + marketing és logisztikai oktatás 5. Megmutassuk a vásárlókal fojtatott beszélhetéseinket 6. Technikusunk beálitja az oldalt tetszése szerint 7. Raktáron lévő áru (pólók, trikók, pulóverek – eladói ár kb 5500€ . Az árban benne van még egy domena.com (uradalom) , ami egyféle portfólió . Az az oldal is végverzióban van. Az oldal ára növekedik a beérkezet rendelések alapján. Az áron egyezni lehet Kérjük csak a komoly érdeklódők jelentkezését.

 • Individuális webshopot tudok készíteni vagy weboldalt worpressban. Grafikus szólgáltatások, mint pld. logo, banner stb. Szociális hálózatok igazgatása, marketing. Segítek külföldre kerülni ( SK, CZ, RO, és más ) Ha érdeklődnél nyugottan jelentkezz .

 • 300.000 Ft

  Eladásra kínálok kész álapotban lévő webshopot kiskereskedelem számára. Tovább bővithető nagykereskedelemre. Elérhetőség a szálítokra. Az webshop az elején van ezért az ára 1000€. Részletesen szémelyesen.

 • 75.000 Ft

  Weboldal, webshop eladó wordpressban 250€ az ára. Több info emailben vagy telefonon.

 • 450.000 Ft

  Eladó kész álapotban lévő weboldal. A weboldal wordpressban van felálítva. Megtanícsuk önöknek a webshop használatát, bemutassuk a marketingot és a szálítókat. Az ára 1500€. Több info emailben.

 • 150.000 Ft

  Eladásra kínálok kész weboldalt szálítóval wordpressban, ára 500€. Az érdeklődőkét kérem emailben vagy telefonon keressenek 16 óraig.

 • 1.000 Ft

  Velemszületett képességeimnek köszönhetően több mint 20 éve segítem az embereket, területem erre is szakosodott, valós, sikerdíjas szerelmi kötést tudok készíteni, amely 3 hónapon belül hat! Ha szeretné a Karácsonyt akár már a szerelmével tölteni, keressen meg már ma hogy segíthessek!Számlával! Online is dolgozok! Továbbá vállalok teljeskörű jóslást, rontáslevételt, szelleműzést, pénzmágiát. Elérhetőségem: elinajosno@freemail.hu

 • 10.000 Ft

  Anyagi gondokkal küzd? Megsokszorozná vagyonát? Kérje az Univerzium hatalmas erejét! Úgy érzi megátkozták? Esetleg szellemeket tapasztal a házában? Forduljon hozzám bizalommal! Segítek a nyugodt boldog életért! Online is fogadok vendégeket! Számlával!

 • 1 Ft

  Számítógép és laptop szerviz Hétfőtől-vasárnapig Ingyenes bevizsgálás Szinte minden hibára találunk valamilyen megoldást. Vállaljuk laptopok, notebookok, asztali gépek szervizelését. HÁZHOZ IS MEGYÜNK! AKÁR KÉT ÓRÁN BELÜL MEGOLDJUK PROBLÉMÁJÁT !

 • 80.000 Ft

  Ha meg akarja növelni partnerei, vásárlói számát. Teljes körű weboldal és webáruház készítés karbantartással. Landing Page oldalak kivitelezése. Barátságos árak. IWorks.hu

 • 99.000 Ft

  Kreatív honlapkészítés a legújabb technológiával, verhetetlen áron! Integráltan szolgáljuk ki ügyfeleinket, egészen az ötletektől az üzemeltetésig. Saját szerverünk biztosítja a minőségi fejlesztést, optimalizálást és működtetést. Szakmai stábunk a garancia elképzeléseinek webes megvalósításában! Keressen minket ingyenes árajánlatért:

 • 50.000 Ft

  Mobilbarát weboldalak készítése elérhető áron ! Vállalkozásoknak, magánszemélyeknek. Csomagjaink lehetővé teszik az egyszerűbb, illetve összetettebb honlapok készítését. Nézd meg referenciáinkat !

 • 45.000 Ft

  Weboldalkészítést vállalunk modern, reszponzív kivitelezésben, kedvező áron. Korábbi referenciamunkáinkat az alábbi elérhetőségen tekinthetik meg: Megrendelés, árajánlatkérés esetén az alábbi telefonszámon érdeklődhet: 06-30-652-7141

 • Weboldalfejlesztés, webshop készítés felügyelet, adwords/fb kampányok A Greenet weboldalak fejlesztésével, felügyeletével és online marketinggel (hirdetések, adwords/fb kampányok) foglalkozik. Várjuk új ügyfelek megkeresését. Számunkra az ügyfél a legfontosabb. Weboldalunk: email címünk: info@greenet.hu

 • 1.000 Ft

  Ha szeretné, hogy az elromlott számítógépe, laptopja a lehető legrövidebb időn belül újra hibátlanul működjön, hívja szervizünket! Díjmentesen házhoz megyünk Debrecenen belül! A hét minden napján 0-24h rendelkezésre állási idővel! Szolgáltatásaink: - Helyszíni karbantartás, Hibaelhárítás, tanácsadás, elromlott alkatrész beszerzése, cseréje, javítás - Vírusirtás - Rendszerköltöztetés - Windows újratelepítés (XP,7.8.10) - Számítógép sebesség növelés, rendszer optimalizálás - Vezetékes, vagy vezeték nélküli hálózati eszközök pl. nyomtató hálózatba kötése - Otthoni vagy munkahelyi számítógépes hálózat kiépítése, bővítés - Komplett céges és irodai rendszerek karbantartása - Adatmentés sérült, törölt vagy hibás partíción lévő adatokról - Törölt fájlok visszaállítása - Számítástechnikai - informatikai eszközök és termékek forgalmazása - Weblap és Webshop készítése rövid határidővel

 • Keresés mentése