Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

veresegyhaz
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 75.000 Ft

  Veresegyház központjában a Fő úton 20 nm-es bútorozott albérlet 1 főre , saját fürdőszobával kiadó (csatorna,víz,villany, fűtés, bútor,- hűtő,TV,internet van) ! 60.000 Ft+15.000 Ft rezsi Érdeklődni lehet: 0630/2290060 telefonszámon

 • 35.000.000 Ft

  A 448m2-es telekre építhető családi ház teljesen formázható egyedi igényekre tervezhető. A hirdetésben szereplő alaprajz és látványképek szintén megépíthető a telkere! Ár végleges építési engedély megadása után. Iár.35Mft Hivatkozási szám:2513984. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ ladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 • 95.000.000 Ft

  Veresegyház egyik legkedveltebb részén a Csonkáson, jó állapotú, dupla komfortos családi ház eladó! Az 1035m2.-es telek parkosított, telekhatáron tuja sorral beültetett. Az automata öntözőrendszer kútról, illetve egy esővíztározóról üzemeltethető. A telken található közel 250m2.-es lakóterületű családi ház 2000.-ben épült, 44PTH tégla főfalakkal rendelkezik. A ház belső kialakítását tekintve tágas helységekkel rendelkezik, akár három külön bejáratú lakrész is kialakítható benne mely ideális lehet összeköltözőknek is! A 77m2.-es szuterén szinten található a gépészeti helység amely egyben mosókonyhaként is funkcionál, hobbi szoba és egy boltíves téglából készült borospince, valamint a medencéhez tartozó gépészet. A földszinten került kialakításra egy kandallóval rendelkező nappali, három hálószoba egy spejz kapcsolattal rendelkező konyha, két fürdőszoba, külön toalett helységek. Ezen a szinten a köves helységek a radiátorok mellett padlófűtéssel is ellátottak. Itt jó minőségű, fából készült Sofa ablakok kerültek beépítésre. Ezen a szinten található még egy dupla állásos 35m2.-es garázs, valamint egy zárt, de a tolóajtóknak köszönhetően majdnem nyitottá tehető medence is! A fűthető, teljesen automatizált medence 2006.-ban készült el, ellenáramoltatásos, két fő részére jacuzzi paddal ellátott, a mennyezeti ablakok motorosak. A tetőtérben kapott helyet egy amerikai konyhás nappali, két hálószoba, fürdőszoba külön toalett helység. Szobák mindenhol fa parkettás aljzattal rendelkeznek, riasztó rendszer és a központi porszívó kiépítésre került! Ár: 95MFt! Hivatkozási szám: 2513047. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloihaz.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 • 60.000.000 Ft

  Családi okok miatt sürgősen eladó újszerű családi ház Veresegyház természetközeli részén! Csendes, nyugodt utcában található, jó közlekedésnél. 2008-ban épült, 320m2 alapterületű, ami két szintre tagolódik. Mindkét szint külön bejárattal rendelkezik, így két generáció együttélésére, de akár vállalkozásra is alkalmas. Földszinten teraszkapcsolatos nappali, konyha + étkező kamrával, 3 szoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, dupla garázs található. A tetőtérben, szintén egy nappali, 3 szoba és egy fürdőszoba lett kialakítva. Konyha rész ki lett alakítva. A ház alatt 12,48m2 pincehelyiség található. 800m2 parkosított telkét öntözőrendszer gondozza. Távirányítós automata garázs és kertkapu. Irányár: 60MFt. Hivatkozási szám:2508680. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Zoltán (20) 804-2102 sapizoltan@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 • 9.000 Ft

  Ágyi poloska irtása forró levegővel, akár vegyszer nélkül, vidéken is. Információ: agyipoloskairtas.5mp.eu

 • Hitelre van szüksége? Biztos benne, hogy a kölcsön átvétele után képes lesz visszafizetni a hitel visszafizetését? Tanácsot adsz a Sham Loan Company Inc-nek a következő e-mail címmel kapcsolatban; urgentloans@aol.com várjuk válaszát, ALLAH BLESS YOU.

 • 41.500.000 Ft

  ÁRCSÖKKENÉS!!! Eladó Veresegyházán,az öreghegy városrészen, 850 m2-es összközműves saroktelken egy 104 m2-es EGYSZINTES , 2 hálószobával rendelkező családi ház. Az ingatlan 2001-ben épült 44-es nútféderes téglából. A mediterrán stílusú ingatlanban egy nagy amerikai-konyhás nappali,kamra, fürdőszoba,2 szoba és gardróbszoba található. A nappaliban igényes kivitelezésű fagerendás megoldással találkozunk és innen juthatunk ki a 36 m2-es teraszra. A konyha Bosch gépekkel felszerelt melyhez egy 4 m2-es kamra is tartozik. A helységek világosak, jól élhetőek. A szobákban a burkolat hajópadló, az egyik szobához egy 4 m2-es gardrób is tartozik. A fűtés kondenzációs gázkazánnal történik, de a nappaliban beépítésrekerült egy kemencés kandalló is. A bent lakók biztonságáért a riasztó felel. A kert parkosított növényekkel és virágokkal melyet a gazdaságos locsolás érdekében a fúrt kútról tudunkmegoldani, továbbá egy automata öntözőrendszer is kiépítésre került. A gépkocsi tárolása a 36 m2-es dupla garázs áll rendelkezésre. Ár: 41.500.000 Ft Hivatkozási szám:2514757. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Pintér Nándor (20) 218-8591 pinternandor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 • 34.500.000 Ft

  Veresegyház keresett részén felújított családi ház SÜRGŐSEN ELADÓ! 1986-ban épült B30-as téglából + 8cm dryvit szigeteléssel 600m2-es saroktelekre. Földszintes elosztású, hasznos lakóterülete összesen 100m2. A ház tetőterének beépítésével további 100m2-el bővíthető, így remek választás több generációnak vagy akár nagyobb családok részére is. Az ingatlan előszoba, konyha az abból nyíló kamra, nappali, három parkettás szoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség, ill. egy fedett terasz lett kialakítva. 2008-ban teljeskörűen felújításon esett át. A házban mindenhol fa nyílászárók kerültek beépítésre. Fűtéséről cirkó gondoskodik radiátorokkal. Kertje rendezett, gazdaságos gondozását saját ásott kút segíti. Közelben: busz, vonat, autópálya, iskola, óvoda, közért, közintézmény 5 percen belül könnyedén megközelíthető. Irányár: 34.5Mft Hivatkozási szám: 2514949. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Szabó István (20) 772-2426 szaboistvan@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 • 23.900.000 Ft

  Eladó Veresegyházon a központban egy 890 m2-es telken álló két külön bejáratú családi ház, amely kiválóan alkalmas nagyobb, többgenereációs családoknak vagy vállalkozásoknak egyaránt. A fűtésük vegyes tüzelésű kazánról megoldott. A 150 m2-es házban nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, mellékhelyiség és 3 szoba található. A kisebbik 40 m2-es épületben 2 szoba fürdőszoba+wc került kialakításra. A tetőszerkezetben az összes fa ki lett cserélve. A nyílászárókon redőny található és a riasztó is kiépítésre került. A telken található egy ásottkút valamint a végében patak csordogál. Irányár: 23.900.000 Ft Hivatkozási szám:2514735. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Pintér Nándor (20) 218-8591 pinternandor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 • Eladó standard fajtiszta, vörös-cser kislány, és egy tiszta vörös kisfiú baba . Nagyon okosak mivel két hetes koruk óta folyamatosan kézben vannak, sokat játszunk velük, nagyon oda figyelünk minden kis rezdülésükre születésük óta beszélünk hozzájuk nagyon figyelmesek szófogadóak lesznek. Nálunk bent élnek velünk együtt a szülők is a babákkal így nagyon jól szocializálódnak hamar szoba tisztaságra nevelődnek. Igényes körülmények között igényes játékokkal vesszük őket körül, nálunk nem kutyaként vannak tartva nálunk ők is gyerekek,rengeteg játék mellett imádják a pihe-puha párnákat is, csak olyan családba szeretném őket adni aki odafigyel viszi tovább a nevelésüket, tartja velem folyamatosan a kapcsolatot facebook -on így én is tudom követni növekedését beilleszkedését, hova kerülését stb.Nem szeretném oda adni olyan családnak aki kidobja az udvarra, lelencbe teszi, vagy kereskedőknek, mentettünk már vissza így kutyusunkat ilyen helyekről Csak lakásba tartásra vihetőek el, mivel ők nem kinti ellésből származnak, nem ólban, szalmában, vagy nem zárt kennelesek, nem ketrecesek, nem szaporító állomásról származnak. A szülők meg tekinthetőek a helyszínen, mind a két szülő törzskönyves anyuka Bartha Vom hause kenneles fekete-cser, az apuka Diva-noire kenneles vörös színű. A babák elviteli időre rendelkeznek majd négyszeri féreghajtással, első oltással ami a parvó virus ellen kapják, oltási számozott könyvel, származási lappal, és adás-vételi szerződéssel, szülők oltási könyv másolatával,chippel, kerülnek leendő gazdájukhoz. Jelenleg orvosilag teljesen egészségesek nincs rágáshiba, nincs hasi sérv, szépen fejlődnek, folyamatos orvosi felügyelet alatt állnak.. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom!!! Kérem kereskedők kíméljenek meg telefonjaiktól mivel csak családba adom oda a piciket akik fel veszik velem előre a kapcsolatot a facebook -on keresztül!!! Ár 85.000.-ft

 • 23.200.000 Ft

  Veresegyház ligeteki részén új építésű CSOK-képes lakások ELADÓK!! A 12 lakásos társasház 30-as Leier téglából épül, 3 szintes kivitelben, EPS hőszigeteléssel, kiváló minőségben. Az 63m2-es lakásban előszoba, amerikai konyhás-étkezős nappali, két hálószoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség lesz kialakítva valamint tartozik hozzá gépkocsibeálló is. Fűtéséről és meleg víz ellátásáról egy kiváló minőségű hőszivattyú gondoskodik padlófűtéssel, menyezethűtéssel valamint kiépítésre kerül a napelemes rendszer, melynek befejezésével a jövőben elérhetővé válhat a teljes energiafüggetlenség vagy adott esetben az aktív energiatermelői állapot is. A fogyasztás elszámolását a lakásokban elhelyezett egyedi hőmennyiségmérő biztosítja. A fűtési rendszernek, a nyílászáróknak és a hőszigetelésnek köszönhetően AA energetikai besorolást kapnak. A kulcsrakész ár tartalmazza: a választható belső ajtókat, hidegburkolatokat, laminált parkettát és falszíneket, a térkővel burkolt felszíni parkolót, kaputelefont, tv- és telefon hálózat kiépítését. Várható átadás: 2017. I.félév Irányár:23,2Mft Hivatkozási szám: 2514844. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Szabó István (20) 772-2426 szaboistvan@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 • Eladó standard fajtiszta, vörös-cser kislány, és egy tiszta vörös kisfiú baba jelenleg három hetesek csak foglalózni lehet őket egyenlőre elvitel csak 8.héttől lehetséges. Nagyon okosak lesznek majd mivel két hetes koruk óta folyamatosan kézben lesznek, sokat játszunk velük, nagyon oda figyelünk minden kis rezdülésükre születésük óta beszélünk hozzájuk nagyon figyelmesek szófogadóak lesznek. Nálunk bent élnek velünk együtt a szülők is a babákkal így nagyon jól szocializálódnak hamar szoba tisztaságra nevelődnek. Igényes körülmények között igényes játékokkal vesszük őket körül, nálunk nem kutyaként vannak tartva nálunk ők is gyerekek,rengeteg játék mellett imádják a pihe-puha párnákat is, csak olyan családba szeretném őket adni aki odafigyel viszi tovább a nevelésüket, tartja velem folyamatosan a kapcsolatot facebook -on így én is tudom követni növekedését beilleszkedését, hova kerülését stb.Nem szeretném oda adni olyan családnak aki kidobja az udvarra, lelencbe teszi, vagy kereskedőknek, mentettünk már vissza így kutyusunkat ilyen helyekről Csak lakásba tartásra vihetőek el, mivel ők nem kinti ellésből származnak, nem ólban, szalmában, vagy nem zárt kennelesek, nem ketrecesek, nem szaporító állomásról származnak. A szülők meg tekinthetőek a helyszínen, mind a két szülő törzskönyves anyuka Bartha Vom hause kenneles fekete-cser, az apuka Diva-noire kenneles vörös színű. A babák elviteli időre rendelkeznek majd négyszeri féreghajtással, első oltással ami a parvó virus ellen kapják, oltási számozott könyvel, származási lappal, és adás-vételi szerződéssel, szülők oltási könyv másolatával, kerülnek leendő gazdájukhoz. Jelenleg orvosilag teljesen egészségesek nincs rágáshiba, nincs hasi sérv, szépen fejlődnek, folyamatos orvosi felügyelet alatt állnak.. Csak igényes komoly érdeklődők jelentkezését várom!!! Kérem kereskedők kíméljenek meg telefonjaiktól mivel csak családba adom oda a piciket akik fel veszik velem előre a kapcsolatot a facebook -on keresztűl!!! Csak személyes találkozás után 4-6 Hetes Korban előre meg tekintett kiválasztott kiskutyát Lehet Elvinni. Mi is szeretjük tudni, hogy hova milyen helyre kerül a kutya baba Érdeklődni Bíróné 06307140844

 • Keresek Standard Tacskó Törzskönyves minőségi harlekin kislány-szuka babát 10 hetes korig. A képeken megtalálható színekben, csak olyan alomból szeretném őt amelynél mind a két szülő meg tekinthető, és csak törzskönyves érdekelne! Minden megoldás érdekel.

 • Minden kőműves munkát vállalunk, romfalak-rusztikus falak,építését, falazást, külső-belső hőszigetelést, aljzatbetont vasalással zsaluzással együtt, ajtó ablak cserét spalettázással, támfalak építését, kerítés,tárolók , és melléképületek építését, valamint minden burkolást dísztégla, kőfal, gerendaprofil, lambériázást. Hívjon bizalommal,ha precíz , korrekt, gyors munkát szeretne otthonába, csendben dolgozunk, magunk után összetakarítva adjuk át az elvállalt munkát.Két elvállalt munka között nem ugrálunk mindig az elvállalt munka után tudunk vállalni tovább. Árajánlatot csak személyes felmérés után tudok adni. 40 éves szakmai gyakorlattal, garanciával dolgozunk. Alvállalkozás, bérmunka, külföldi munka nem érdekel kérem ezzel ne zavarjanak. Elérhetőség 06302709186

 • 55.000.000 Ft

  Eladó Veresegyházán a reveteki részen egy különálló családi ház a hozzá tartozó 500 m2-es telekkel. A 121,34m2 hasznos területű ingatlant 2016-ban fogják építeni, ennek következtében az új 10+10 CSOK igényelhető lesz rá. Csendes helyen, erdőhöz közeli részen kerül felépítésre a saját kerttel rendelkező ház. A fűtésről kombi-cirkó fog gondoskodni és a nyílászárók is magas minőségi követelményeknek felelnek majd meg. Az alsó szinten kialakításra fog kerülni egy amerikai-konyhás nappali, szoba, fürdőszoba, közlekedő, előtér, garázs. A tetőtérben 2 szoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és háztartási helyiség kap majd helyet. Autóval 30 perc, vonattal 45 perc alatt érhetünk be Budapestre. A vonat 5 percre található gyalog. Irányár: 55MftFt Hivatkozási szám: 2514245 Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Pintér Nándor (20) 218-8591 pinternandor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 • 35.000.000 Ft

  Veresegyház, kellemes tóparti részén építés előtt álló családi ház eladó! A 448m2-es telekre építhető családi ház teljesen formázható egyedi igényekre tervezhető. A hirdetésben szereplő alaprajz és látványképek szintén megépíthető a telkere! Ár végleges építési engedély megadása után. Iár.35Mft Hivatkozási szám:2513984. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ ladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 • 16.000.000 Ft

  Eladó Veresegyház csendes utcájában egy régi és egy félig kész könnyűszerkezetes lakóház szerkezetkész állapotban. Egy telken két ház egyik (hátsó ház) 91nm-es teljesen felújítandó. Falazat megemelése, födém és tetőcsere szükséges. Az első ház most épül. Szerkezetkész. Szalmabála falazatra vagy könnyűszerkezetre lett tervezve 40cm-es falvastagsággal. Alapterülete 50nm tetőtér beépítéssel, ami 100-nm-sé növeli az új épületet. Az új tulajdonos döntheti el azt, hogy hogyan lesz befejezve a ház. Alacsony fenntartási költségekre és tökéletes szigetelésre a szalmabála és a vízteres tömegkályha teheti alkalmassá az ingatlant. Az erdő és a horgásztavak közelsége csendes otthoni légkört, kirándulási lehetőséget hordoznak. A közeli kisbolt 300méterre található nagyobb bevásárlási lehetőség is 1,5 km -en belül. A vasútállomás 1km-re a helyi buszjárat 200 m-re van. Az utcában megtalálható minden közmű, amiből a villany és a csatornabekötés van a telken. A vizet a kimeríthetetlen ásott kútból lehet biztosítani, de a vezetékes víz is beköthető. Irányár:16.000.000 Ft Hivatkozási szám: 2514120. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Pintér Nándor (20) 218-8591 pinternandor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 • 95.000.000 Ft

  Veresegyház egyik legkedveltebb részén a Csonkáson, jó állapotú, dupla komfortos családi ház eladó! Az 1035m2.-es telek parkosított, telekhatáron tuja sorral beültetett. Az automata öntözőrendszer kútról, illetve egy esővíztározóról üzemeltethető. A telken található közel 250m2.-es lakóterületű családi ház 2000.-ben épült, 44PTH tégla főfalakkal rendelkezik. A ház belső kialakítását tekintve tágas helységekkel rendelkezik, akár három külön bejáratú lakrész is kialakítható benne mely ideális lehet összeköltözőknek is! A 77m2.-es szuterén szinten található a gépészeti helység amely egyben mosókonyhaként is funkcionál, hobbi szoba és egy boltíves téglából készült borospince, valamint a medencéhez tartozó gépészet. A földszinten került kialakításra egy kandallóval rendelkező nappali, három hálószoba egy spejz kapcsolattal rendelkező konyha, két fürdőszoba, külön toalett helységek. Ezen a szinten a köves helységek a radiátorok mellett padlófűtéssel is ellátottak. Itt jó minőségű, fából készült Sofa ablakok kerültek beépítésre. Ezen a szinten található még egy dupla állásos 35m2.-es garázs, valamint egy zárt, de a tolóajtóknak köszönhetően majdnem nyitottá tehető medence is! A fűthető, teljesen automatizált medence 2006.-ban készült el, ellenáramoltatásos, két fő részére jacuzzi paddal ellátott, a mennyezeti ablakok motorosak. A tetőtérben kapott helyet egy amerikai konyhás nappali, két hálószoba, fürdőszoba külön toalett helység. Szobák mindenhol fa parkettás aljzattal rendelkeznek, riasztó rendszer és a központi porszívó kiépítésre került! Ár: 95MFt! Hivatkozási szám: 2513047. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Saját Tibor (20) 539-1988 sajattibor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 • 59.000.000 Ft

  Veresegyházon hangulatos, csendes környéken 800nm-es telekre épült újszerű 253nm-es családi ház eladó! Az ingatlan kétszintes, nappali+4szobás, két extra felszereltségű fürdőszobával, igényes beépített konyhával, dupla garázzsal rendelkezik! Minden helyiségben gyönyörű minőségi burkolatok vannak. Van mosókonyha és gardrób helyiség is. Fűtése indukciós kazán radiátorokkal, padlófűtés és kandalló ami rá van kötve a fűtésrendszerre. Elektromos kerti kapu, garázskapu, elektromos redőny és terasz ajtó. Kiépített kerti öntözőrendszer. Ipari áram. A ház 2005-ben épült saját részre, PTH 30-as téglából 10cm dryvit szigeteléssel. Irányára: 59MFt. Hivatkozási szám: 2511259. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Zoltán (20) 804-2102 sapizoltan@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 • 14.000.000 Ft

  Eladó Veresegyházán az Alvégben egy 2244 m2-es nagy telek, amely adottságainál fogva alkalmas arra, hogy álmaink házát építsük rá. A telken jelenleg egy bontandó épület található. Befektetésnek is kiváló lehetőség hiszen a nagysága révén akár több ingatlan is építhető rá. A központ, ahol minden megtalálható 10 perc gyalog, és az M3-as autópálya is csak 1-2 perc autóval. Irányár: 14.000.000 Ft Hivatkozási szám: 2513482. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Pintér Nándor (20) 218-8591 pinternandor@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Hitelügyintézés! Ingatlan építés és felújítás!

 • Keresés mentése