Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

pali
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 10.000 Ft

  Eladó a képen látható 4 darab Audi 80 felni , volkswagen passat , golf felni + téligumival. Esetleg pontos méreteket is tudok mondani komolyabb érdeklődés esetén. Az ár a 4 darabra értendő egyben. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 5.000 Ft

  Eladó a képen látható Kulcsra zárható szekrény. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 10.000 Ft

  Eladó a képen látható Fenyő, számítógép asztal szekrényben. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 5.000 Ft

  Eladó a képen látható Kis AEG hűtőszekrény . Hibátlanul üzemel kicsit az átlagnál lassabban hűti be a hűtőt ,de működni működik. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 5.000 Ft

  Eladó a képen látható Előszobai szekrény, keskeny kivitelű. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 10.000 Ft

  Eladó a képen látható Audi A3 ablak és ajtó szerkezet gyárilag sötétített üvegekkel, a pontos évjáratot nem tudom , de esetleg gyártási számokat le tudok nézni róla. Az ár a 2 darabra értendő egyben. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 5.000 Ft

  Eladó a képen látható 2 darab szatelit álló hangfal 50watt körüliek. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 5.000 Ft

  Eladó a képen látható 2 darab álló hangfal 100 watt körüli reflexes. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 15.000 Ft

  Eladó a képen látható frissen peremezett állapotban levő Magnat Sonobull 120wattos hangfalszett. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 5.000 Ft

  Eladó a képen látható Elektromos masszírozó fotel , alkalmi vétel mélyen ár alatt , egy kárpit tisztítás ráfér , masszírozó funkciója nem tudom hogy működik e még nem próbáltam . Én csak egy sima fotel árában kínálom ha hozzá venném a masszírozo és lábtartó funkciót akkor kérhetnék többet is érte , de mint mondtamn csak egy sima fotel árát számítom fel a fotelért. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 3.500 Ft

  Eladó a képen látható Zepter Általános Masszírozó , Infra Lámpával, töltö az sajnos nincs a készülékhez és már évek óta nem használtuk így azt sem tudom hogy nem e ment tönkre az akumulátor benne . Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 5.000 Ft

  Eladó a képen látható Bosch Exclusive S 1000 mosógép , hibás állapotban. A hibája hogy van amikor nem centrifugáz ki , szerintem a programtekerő gombjánál törött le egy fogaskerék mert olyan mintha átugraná a centrifuga programot. Egyébként amikor kicentrifugáz akkor nincsen vele gond , csak már belefáradtunk hogy egyre többször csinálja ezt a hibajelenséget és inkább lecseréltük a gépet egy másikra. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 5.000 Ft

  Eladó a képen látható Kenwood DPF-R3010, 6lemezes CD váltó , lejátszó. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 7.500 Ft

  Eladó a képen látható Panasonic DVD lejátszó , távirányítóval , DVD-S53.Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 50.000 Ft

  Eladó a képen látható kitünő állapotban levő Denon AVR-2308 Rádiós Erősítő 450 wattos. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 10.000 Ft

  Eladó a képen látható Canton 5.1 házimozi rendszer , hibátlan állapotban. Tehát az árban benne van 5 darab szatelit és 1 darab aktív mély hangfal. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 500 Ft

  Eladó a képen látható Pankrációs PS2 játék world wrestling championship mélyen ár alatt , kitünő szinte új állapotban . Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 5.000 Ft

  Eladóak a képen látható 2 darab Canon EOS 1000F analóg fényképezőgép , nem digitális gépek. Elem és egyéb tartozék nincs hozzájuk. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 2.000 Ft

  Eladó a képen látható Gran Turismo 5 PS3 Playstation 3 autóversenyzős játék hibátlanul működő keveset használt. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • 1.500 Ft

  Eladó a képen látható Top Spin 4 PS3 PlayStation 3 teniszes játék hibátlanul működő keveset használt. Érdeklődéskor kérem figyelembe venni hogy kizárólag személyesen átvehető 9345 Páliban a hirdetés tárgya futárszolgálattal vagy postázással nem foglalkozom. Köszönöm.

 • Keresés mentése