Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

szekesfehervar
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 8.000 Ft

  Eladó a képeken látható 60W-s Videoton hangfalpár. Székesfehérvári megtekintéssel. Ára: 8.000.-ft/pár

 • 13.000 Ft

  Eladó a képeken látható kanapé. Kétszemélyesre nagyobbítható. Anyaga 100% fenyőfa. matraca szivacs, háttámlája szivacs. 2 db díszpárnával. aljában teljes méretű ágynemű tartóval.

 • 5.000 Ft

  Fém vázas kétoldalt lenyitható gyerekágy mosható huzattal, ágynemű tartóval eladó. 110*80-as a fekvőfelülete összecsukva, szétnyitva 185*80-as. Szállításban tudok segíteni, benzinpénzért.

 • Hangya - 1 év körüli kis-közepes keverék szuka Hangya a hajdúhadházi gyepmesteri telepről mentette át hozzánk az életét. Egy év alatti, kis-közepes, félős keverék szuka selymes bundával. Más kutyákkal jól kijön, az emberektől tart, hosszabb időt igényel, míg feloldódik. Rosszul indult az életben, félős, nehezebben barátkozó kutya, de igyekszik, és a foglalkozás hatására változik is. Amióta Hangya beköltözött Vilmos mellől a házba, rohamosan fejlődik, nyit az emberek felé, de még a maga félős módján. Hámban már szépen sétál, de még azon is meg-megijed. Egy családban biztosabb és gyorsabb lenne a fejlődése, ezért ideiglenes befogadót is keres. Az elején biztosan nem lesz vele egyszerű az élet, de ha valaki esélyt ad neki, egy csodálatos kutyát nyerhet. A csipkerózsika pofi pedig külön bájt ad neki, ilyen kutyával nem minden sarkon lehet összefutni. Képek Hangyáról: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/hangya/ Hangya oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással. Érdeklődni az eszkulap2016@gmail.com email címen lehet.

 • 8.000 Ft

  1000L-es műanyag tartály.ELADÓ: fehér színben, szép állapotban. A tartályok alkalmasak:víz, ivóvíz, bor, savanyúság, cefre, üzemanyag, stb tárolására. Az olcsóbb tartályok csak:szennyvíz, vízóra akna,egyéb fém , fa,darab árú tárolására..Ára: 8000FT-25000FT-ig. Szállítás megoldható. Tel: 06203219419

 • Szüksége van személyi kölcsönre? Üzleti készpénzhitel? Nem biztonságos hitel gyors és egyszerű kölcsön? Gyors alkalmazási folyamat? Jóváhagyások 24-72 órán belül? Nem rejtett díjak kölcsön? Kevesebb, mint 1 hét alatt finanszírozás? Legyen biztosíték nélküli forgótőke? Lépjen kapcsolatba velünk: loancompanyfrm@gmail.com A KÖNYVBEN SZOLGÁLTATANI SZOLGÁLTATÁSOK BELEÉRTVE: * Kereskedelmi kölcsönök. * Személyi kölcsönök. * Üzleti hitelek. * Befektetések Hitelek. * Fejlesztési hitelek. * Befektetési hitelek. * Építési hitelek. * Üzleti hitelek és még sok más: Hitel APPLICATION FORM: Full Name Hitel összege szükséges :. A kölcsön célja Hitel Duratio Neme Családi állapot Hely Otthon Cím Város Ország Telefon Mobil / Cell Foglalkozás Havi jövedelem Kapcsolat: at: creditsolutions46@gmail.com

 • 65.000 Ft

  Székesfehérváron Öreghegyen családi ház tetőterében saját kizárólagos használatú tusolóval és WC-vel rendelkező bútorozott külön bejáratú lakrész kiadó. A tetőtéri konyha használata közös a többi lakóval. A konyhában a komplett gáztűzhely mellett hűtőszekrény, mikro és automata mosógép is van. A bérleti díj tartalmazza a rezsi költségét is. Kaució egy havi bérleti díjnak megfelelő összeg, mely foglaláskor fizetendő. Érdeklődni a 06-20-5370778 telefonon lehet

 • 8.000 Ft

  1000L-es műanyag tartály.ELADÓ: fehér színben, szép állapotban. A tartályok alkalmasak:víz, ivóvíz, bor, savanyúság, cefre, üzemanyag, stb tárolására. Az olcsóbb tartályok csak:szennyvíz, vízóra akna,egyéb fém , fa,darab árú tárolására..Ára: 8000FT-25000FT-ig. Szállítás megoldható. Tel: 0620

 • Angyal - egy év körüli drótszőrű jack russel terrier szuka Angyal egy nyugodt, kicsit félénk szuka, aki eddig falkatársaival élt együtt, de most szeretne beletanulni a gazdis kutyalétbe. Mindent most kell megtanulnia a pórázon sétálástól a szobatisztaságon át az egyedül maradásig. Türelmes gazdát keres! Képek Angyalról: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/angyal/ Angyal oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe. Érdeklődni az eszkulap2016@gmail.com email címen lehet.

 • Jaffy - 10+ éves tacskó-puli keverék kan Jaffy harapás miatt az altatását várta az Illatos úton, de szerencséje volt, megszabadulhatott. Jaffy egy habos-babos keverék, rossz előélettel, de fényéveket fejlődő jelennel. Valóban nem a legegyszerűbb eset, de sokat fejlődött. Jaffynak lesz egyszer gazdija? Olyan jó kutya lett belőle, a tíz évet kerti kutyaként, loncsosan, megérintéstől szinte mindig távol, a saját szabályai szerint leélő feketeség mostanra tökéletes házlakó. Imádja és igényli is a meleget és a kényelmet, szeret az ember mellett sertepertélni, sétálni. Az emelgetést nem hagyja, harap, de ez is apránként javul. Kertes házban, benti tartással, akár második kutyaként is ideális. Már nem hall jól. Megtanult pórázon sétálni, élvezi a lakásban élés kényelmét, szobatiszta. Képek Jaffyről: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/jaffy/ Oltott, chipezett, hamarosan a szívféreg szűrése és az ivartalanítása is megtörténik majd. Ideiglenes befogadót is keres. Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az eszkulap2016@gmail.com email címen.

 • Kasza Bubu - 2 éves keverék kan Kasza Bubu az egyik miskolci romasor láncos házőrzője volt, sok jóban nem volt része élete kezdetén. Nagyon sokat tanult már állatvédelmi gondozásba kerülése óta, pórázon sétáltatható, alapfokon képzett, emberközpontú, játékos. Szuka kutyákkal összeszoktatható, kan kutyákkal nem jön ki. Igazán jóagyú fiúcska, akár kutyás sportokra is alkalmas lehetne. Ideiglenes befogadót is keres. Képek Kasza Buburól: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/kaszabubu/ Kasza Bubu oltva, ivartalanítva, parazita mentesítve, chippel ellátva és szívféreg ellen szűrten fogadható örökbe! Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az eszkulap2016@gmail.com email címen!

 • Biobonbon - 1 év körüli keverék kan Bonbon egy beszámíthatatlan ember portáján született, élete első, ott töltött, emberi kapcsolatot nélkülöző hónapjai nagyon komoly nyomot hagytak a viselkedésén, szocializálatlansága miatt rendkívül félős. A lakáshoz szoktatása is folyamatban van, a kényelmet nagyon élvezi. Más kutyákkal összeszoktatható, egy stabil szuka kutyának kifejezetten örülne társként Bonbon az a kutyánk, aki hiába szép, ha retteg az emberek társaságában, és nyílt terepen megfoghatatlan. A menedékben nagyon élvezi, hogy fűtött helyen lehet, magától jön-megy, de az emberek társaságát nem keresi. Egy nagyon türelmes, kertes házban élő, de a kutyát a lakásba beengedő család lenne számára ideális, ahol a fejlődése gyorsabb léptekkel haladhatna. Bonbon még nincs két éves. Sétálni szeret, de az ember társaságát nem keresi. Idegessége miatt nem kenneltiszta, mert folyton drámázik valakivel. Vagy csak úgy. Pedig egyébként meg mindenkivel kompatibilis, egy omega. Játékos is más kutyákkal. A pocakja érzékeny, nálunk gastro intestinal tápot kap. Csodavárásban van. Ahogy mi is. Gazdit szeretne. Képek BioBonbonról: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/biobonbon/ Ivartalanítva, chippel ellátva, parazitamentesítve és szívféregre szűrten fogadható örökbe! Érdeklődni az Eszkuláp Egyesületnél lehet az eszkulap2016@gmail.com email címen, bemutatkozó levéllel!

 • Mamka - 13 év körüli tacskó ősökkel is rendelkező, keverék szuka Mamka az Illatos útról került a gondozásunkba, nincs túl jó állapotban, a lábai remegnek, naponta háromszor kell etetni, hogy ne szédüljön meg, de egyébként a meleg lakásban korához képest aktív, szeret az ember közelében lenni. A testén több helyen voltak daganatok, ezek eltávolításra kerültek és ivartalanítva is lett. Más kutyákkal kompatibilis, nem 100%-ig szobatiszta, de kertes házban, rendszeres kiengedés mellett igyekszik. Pórázon lassan sétál, a városi zajoktól hajlamos lefagyni. Emelésre fájdalommal reagálhat, ilyenkor odakap, erre figyelni kell. Egyébként egy ezerarcú cukorfalat, aki bárkit levesz a lábáról két pillanat alatt. Kell valahol létezni egy helynek, ahol pont Ő hiányzik a takaró alól! Mi ezt a helyet keressük. Képek Mamkáról: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/mamka/ Oltva, ivartalanítva, chipezve és szívféregre szűrten fogadható örökbe. Az eszkulap2016@gmail.com e-mail címen lehet érdeklődni.

 • Vándor - 5-6 éves foxterrier keverék kan Vándort egy másik állatvédő csapat mentette, majd adta örökbe, de mivel nem jött ki a kan kutyákkal, illetve szökött, láncra került. A gazda nem kívánta így megtartani, sürgős megoldásra volt szüksége. Szereti az embereket, élvezettel sétál pórázon és minden apró figyelmességért hálás. Benti tartással keresünk neki olyan helyet, ahol egyedüli kutya lehetne Sulis felvezetője így ír róla: "Vándor másodszorra iratkozott be a Tárnoki Okosok közé. Amikor szeptemberben elkezdtük a közös tanulást, eleinte reménytelennek tűnt a feladat, de a végére Vándort mintha kicserélték volna, 5 hét alatt egy együttműködő és kötődő kutyává vált. Nem tudtam volna megmondani, hogy vajon mire emlékszik a tanultakból, de arra nem számítottam, hogy mindenre, sőt, igazi profiként, rutinosan fog majd újra tanulni velem. Vándor már végleg maga mögött hagyta az emberekhez nem kifejezetten kötődő, a szabadságot, csavargást jobban szerető énjét, és mostanra egy igazi fogékony, tanulni szerető, okos és ragaszkodó kutya lett, aki semmit sem szeret jobban, mint együtt tanulni, sétálni és bohóckodni azzal, aki időt szán arra, hogy foglalkozzon vele. A sétáknál megtanult szépen közlekedni, a többi kutyával közömbösen, vagy legfeljebb érdeklődően viselkedni, a „nem szabad!”-ra futni hagyni a mezei pockot, vagy a „fuj”-ra elengedni a szájából az utcán talált csontot (vagy legalábbis engedni, hogy kiszedjem a szájából). Az órákon csillogó szemmel várja mindig az új feladatokat, és amikor újra és újra találkozunk, boldogan szalad elém. Amikor pedig pihenünk két feladat között, szeret hasat vakartatni, mancsolni vagy csak finoman rágcsálja a kezemet, illetve egy-egy puszival kedveskedik. Ő egy csodálatos kutya, nem tudom, hogy lehet, hogy még nem szeretett bele senki. Pedig ő most már mindenkit szeret, és nagyon várja, hogy a gazdájával tanuljon, játsszon és sétáljon tovább." Szuka kutyákkal nincs gondja, kanok mellett elsétáltatható mindenféle acsargás nélkül. Imád labdázni, nagyokat sétálni, az emberekért minden méretben rajong. Lakásban eddig nem élt, így arra vonatkozóan nem tudunk információt adni, hogy azt hogy viseli, de talán így is kaphat valakitől egy esélyt. Nagyon megérdemelné már. Képek Vándorról: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/vandor/ Oltva, chipezve, ivartalanítva és benti tartással fogadható örökbe. Ideiglenes befogadót is keres. Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az eszkulap2016@gmail.com email címen!

 • Pejva - 3-5 év körüli staffordshire terrier keverék szuka Pejvát az út szélén tette ki valaki a legnagyobb hidegek idején vemhesen, szőrkopottan. A kutya nem mozdult el a helyről, csak várt és várt. . A viselkedése és a kinézete alapján erős a gyanú, hogy harcoltatták korábban. Emberekkel barátságos, de ha nincs rajta a szájkosár, akkor más élőlényekkel agresszív. Ezen ugyan dolgozunk, és haladunk is apró lépésekkel, de a leendő gazdinak el kell fogadnia, hogy Pejvát közösségi helyekre csak szájkosárban lehet vinni a többi állat biztonsága érdekében. Az embereket imádja, a gyerekekkel is kedves, barátságos. Aktív, de nem hiperaktív, sétálni szeret, illetve élvezi a pancsolást is. Nagyon szeretetre méltó kutya, de nem való akárki kezébe. Pejva ettől függetlenül megérdemelne egy családot, mert egy bújós eb, ha csak emberek veszik körül. Trénere szavai: Pejciben olyan erős a megfeleni vágyás,hogy ilyen hű kutyáról csak álmodni mertem eddig. Még a saját 5,5 éves kutyám,akit én neveltem fel pici korától,sem figyel rám ennyire,mint Ő. :) Minden hibája ellenére (csak hangsúlyozni tudom,hogy amikről egyáltalán nem tehet,Őt TÖNKRETETTÉK!!) egy olyan orbitális szeretetbomba,hogy aki a magáénak tudhatja ezt a kutyát,az csak feltöltődhet a társaságában. Hihetetlenül optimista,jó idegrendszerű,ragaszkodó. Csak jót tudok mondani róla. Lehet,hogy élete végéig szájkosárban kell sétáljon,mert talán sosem lesz 100%-ig megbízható? NA ÉS AKKOR MI VAN? :D Különben is: ez egyáltalán nem biztos! Egy szuper,kitartó,következetes gazdi mellett,aki rendszeresen elhordja kutyaiskolába is,még az is lehet,hogy teljesen átfordul,és pár év múlva majd a macskával fog a kanapén tévézni...nade ezt a bevállalós,szeretetéhes gazdát még meg kéne találni! :) Addig sem adjuk fel,nem hagyjuk Pejcit cserben. Ha kis lépésekkel is,de halad a rehabilitációja. Pejvát a városi életben kizárólag pórázon és szájkosárral lehet sétáltatni, ez viszont nagyon felelős gazdát igényel.Pejva egy remek kiállású, emberekkel barátságos, jó idegrendszerű stafford keverék szuka. Autózni szeret és tud is, a lakásban élés szabályait még tanulnia kell. A városi zajoktól sem ijed meg, jó idegrendszerű kutya. Képek Pejváról: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/pejva/ Benti tartással fogadható örökbe. IDEIGLENES BEFOGADÓT IS KERES. Oltott, chipezett és ivartalanított. Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az eszkulap2016@gmail.com email címen.

 • Vili - 8 év körüli, közepes termetű keverék kan Vili egy erdőben nevelkedett, emberi érintés nélkül, onnan került a szentendrei gyepmesteri telepre, tőlük pedig hozzánk. Soha nem lesz tökéletes kutya, de egy szerető gazdi mellett még sokat tanulhatna, kennelsorunkon már nem tudunk többet számára mutatni a világból. Az emberi kontaktust nem keresi és nem tűri, bizalmatlan, megérinthetetlen, de jó jelzőkutya. Vilmos életében, a szocializáció szempontjából fontos időszakban kimaradt az emberrel való kapcsolat, így Vilike inkább hasonlít egy vadállatra a viselkedését illetően, mint egy civilizált kutyára. Nem keresi az ember társaságát, idegenek jelenlétében nem is mutatkozik, pórázon nem sétál, nem megérinthető. Sajnos ez az állapot nem is visszafordítható, bár nagyon-nagyon--nagyon apró lépésekkel javítható, de ő soha nem lesz egy pórázképes, simogatható kutya, így kell őt elfogadni. Szuper biztonságos kerítéssel és kötélidegekkel rendelkező, nagyon türelmes gazdát keresünk számára, aki minden ellenére szerető otthont biztosítana számára. Ugye nem csak mi szeretjük Vilikét? Ugye létezik számára is egy kisherceg, aki magához szelídítené, vagy csak egyszerűen nagyon-nagyon szeretné? Ugye Vili számára is létezik a CSODA? Ugye nem csak mi látjuk a robusztus külső mögött megbúvó huncut félmosolyokat, a vágyakozó tekintet a nasi láttán, a szívdöglesztő deres bajusszállakat, a merengő szemeket, melyek már oly sok mindent láttak, csak éppen a Nagy Ő-t nem…. ? Ha csak szebbé szeretnéd tenni Vilike napjait pár finom falattal, egy kis ezzel-azzal, mi (és persze Vili is :)) nagyon-nagyon örülünk. Írj nekünk az eszkulap2016@gmail.com email címre! Oltott, chipezett, ivartalanított. Képek Viliről: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/vilmos/ Érdeklődni lehet róla rövid bemutatkozó levéllel az eszkulap2016@gmail.com email címen.

 • William Wallace - egy év körüli amerikai staffordshire terrier keverék kan William korábban lakásban élt tacskó keverék szuka társával, de a gazda életkörülményei megváltoztak, a kutyák egy disznóólban landoltak. William egy barátságos, emberközpontú kutya, aki egy nagyon kicsi hozzáértést azért igényel, de nem tekinthető problémásnak. Az egyik lába egy régi sérülés miatt nem használja, kimerevítve tartja csak. William szuka kutyákkal összeszoktatható. Tudjuk, hogy a harci kutya fejével és a sánta lábával végképp nem ő lesz a legkeresettebb darab, de azt is tudjuk, hogy ő egy jó kutya, akit hátrányos helyzetbe sodor a megjelenése. Ideiglenes befogadót is keres! Képek Williamről: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/williamwallace/ Oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe. Benti tartással. Örökbefogadással kapcsolatban érdeklődni az eszkulap2016@gmail.com email címen lehet.

 • Saci - 6-8 éves, közepes-nagy termetű keverék szuka Saci egy nagyobb termetű, barátságos keverék szuka, aki szeret más kutyákkal játszani, imádja a kényelmet, viszont hajlamos pakolászni, ezt-azt megrágni, mint aki most éli második gyermekkorát. Saci egy etológiai kísérletben vett részt, de annak vége, így most gazdát kereshet. Jólelkű, a második gyerekkorát élő, játékos kutya, akinek mindene az ember. Szeret sétálni, könnyen alkalmazkodik, nem egy problémás darab, kezdő kutyások is bátran választhatják. Saci tudja, hogy mennyire nem egyszerű manapság jó gazdára lelni. 6-8 éves és közepes-nagy, eddig egy etológiai projektben volt munkája, de annak vége, ő meg szeretne egy házikedvenc állást megcsípni, örökre, ami még a határozatlan időnél is sokkal, de sokkal jobb. Ideiglenes befogadót is keres! Képek Saciról: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/saci/ Oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe. Benti tartással. Örökbefogadással kapcsolatban érdeklődni az eszkulap2016@gmail.com email címen lehet.

 • 47.990 Ft

  Eladó egy új, csak tesztelt Lenovo P 8 Tablet. Fehér. Igény esetén üvegfóliát is tudok adni hozzá + 800 Ft-ért. 1 év garanciával! Árukeresőn utána lehet nézni, hogy egy ilyen felszereltségű tablet milyen áron indul. Beállítottam, hogy ár szerint növekvő sorrend legyen, 3 GB RAM-al: Nyugodtan kattintsatok a linkre és nézzétek meg. :) Igen...60 ezer Ft a legolcsóbb. Ebben a Lenovoban viszont jobb kamera, és sokkal erősebb processzor van. Hardveres szinten kb. a 75-85 ezer Ft-os kategóriájúak vehetik fel vele a versenyt. A Lenovo P8 egy olyan tablet, ami minden háztartásban el tudnék képzelni. A nyolc colos képátló nem túl nagy, de nem is túl kicsi, megfelelő méret a dohányzó asztalra, a konyhába, ha a receptet nézzük főzés közben a neten, de a nyaralásnál a hátizsákba, vagy iskolában a táskába is lazán befér. Aki megveszi, annak az izomerővel sem lesz problémája, hiszen a központi egység egy Qualcomm Snapdragon 625 SoC, amiben egy nyolcmagos 2 GHz-es processzor és egy Adreno 506 grafikus gyorsító dolgozik. A készülékben a memória 3 GB a háttértár 16 GB-os. Műszaki adatok: Márka: Lenovo Típius: Tablet PC Operációs Rendszer: Android 6.0 CPU: Qualcomm Snapdragon 625 (MSM8953) CPU magok: 2.0GHz, 8 magos GPU: Adreno 506 RAM: 3GB ROM: 16GB Bővíthető memória: 64GB-ig. Elérhető hálózat: WiFi WIFI szabvány: 802.11 b/g/n/ac GPS: Van Bluetooth: 4.0 Kijelző típus: Kapacitiv (10 ponton érzékel egyszerre), IPS Méret: 8 inc Felbontás: 1920 x 1200 (Wuxga) Kamera típus: Két kamerás(Első 5.0 MP, Hátsó 8.0 MP) 3.5mm-es jack: Van Akkumulátor: 3.8V / 4250mAh, Li-ion polymer AC adapter: 100-240V / 5.2V 2.0A Hangszóró, mikrofon: Van

 • 38.000 Ft

  Székesfehérváron bükk színű 2,8 m széles 1,9 m magas jó állapotú ifjúsági bútor olcsón eladó. Irányár:38 ezer forint

 • Keresés mentése