Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

fejer
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 5.657 Ft

  ?????? ?? ????? ???? ??? ??? ????? ???? ???????? ????? ??? ?? ????? ??? ?????? ?????? ?? ?? ??? ???? ???? ???? ?????? ?? ????? ??????? ??? creditloanpvt890@gmail.com

 • 150.000 Ft

  Miért ne? készítené el Ön is minőségi ezüstkolloid-át, olyan professzionális ezüstkolloid készülék-kel, amelyik minőségi alacsony ezüst-ion és magas ezüsttartalmú kolloidot készít, és a legoptimálisabb hatás érdekében, rendkívül kisméretű ezüst részecskék-et hoz létre. A Sinus-Technology nanokolloid ezüstkolloid készítő készülék segítségével mindez könnyedén megoldható az Ön otthonában. Ezüstkolloid készítés házilag, kevesebb mint 300,-Ft/200 ml

 • Vállalom kisebb és nagyobb alkalmi munkák elvégzését (festés mázolás, vízvezeték szerelés, udvar takarítás, lomtalanítás, favágás, különböző ház körüli teendők elvégzését). Fizetség: megegyezés szerint.

 • BioBatyu - 1 év alatti keverék kan Batyu élete első pár, a szocializációja szempontjából kritikus hónapját érdemi emberi kapcsolat nélkül töltötte. Sajnos emiatt félős, az emberek társaságát nem kereső, bizalmatlan kutya, aki viszont kész a változásra, hiszen akiket ismer, azokkal túláradóan kedves, barátságos. Nagy szüksége van egy stabil szuka társra, hogy a hétköznapokhoz bátorságot merítsen. Sétálni szeret, autózni tud, de a pórázról nem elengedhető, mert megfoghatatlanná válik. Ideiglenes befogadónak nagyon örülne. Rendszeres sétáltatói írtak nekünk róla és testvéréről, Jostáról pár sort: "Leírom röviden a tapasztalatainkat, hátha hasznos visszajelzés nektek: Batyu, akit még félénkebbnek gondoltunk a leírás alapján, már az első találkozásnál nagyon barátságos volt, élvezte a simogatást, azóta már egy óvatos "kutyapuszit" is kaptam az arcomra tőle. Imádom, ahogy séta közben rendszeresen keresi a szemkontaktust, mintha megerősítést kérne, hogy "ugye jól csinálom?", én meg persze nem győzöm dicsérni. Szerencsére ott van mindig mellette Josta, akitől sok jó dolgot el tud lesni. Nagyon szerencsések lesznek, akik majd a családjukba fogadják ezt a két imádnivaló szépséget!" Képek BioBatyuról: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/biobatyu/ Az Eszkuláp Egyesület minden védencét oltva, ivartalanítva (illetve kölyköknél ivartalanítási kötelezettséggel), chipezve és szívféregre szűrten adja örökbe! Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az eszkulap2016@gmail.com email címen!

 • 12 hetes kölykök, 2 lövés, wormed és előny ... Nagy szép kiskutyák. Lépjen kapcsolatba velem most, ha érdekli. Kösz

 • Saci - 6-8 éves, közepes-nagy termetű keverék szuka Saci egy etológiai kísérletben vett részt, de annak vége, így most gazdát kereshet. Jólelkű, a második gyerekkorát élő, játékos kutya, akinek mindene az ember. Szeret sétálni, könnyen alkalmazkodik, nem egy problémás darab, kezdő kutyások is bátran választhatják. Saci tudja, hogy mennyire nem egyszerű manapság jó gazdára lelni. Ő 6-8 éves és közepes-nagy, eddig egy etológiai projektben volt munkája, de annak vége, ő meg szeretne egy házikedvenc állást megcsípni, örökre, ami még a határozatlan időnél is sokkal, de sokkal jobb. Saci egy nagyobb termetű, barátságos keverék szuka, aki szeret más kutyákkal játszani, imádja a kényelmet, viszont hajlamos pakolászni, ezt-azt megrágni, mint aki most éli második gyermekkorát. Szeretnénk neki mielőbb gazdit találni, de ideiglenes befogadót is keres. Ideiglenes befogadót is keres! Képek Saciról: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/saci/ Oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe. Benti tartással. Örökbefogadással kapcsolatban érdeklődni az eszkulap2016@gmail.com email címen lehet.

 • 472 Ft

  Alapanyagok és kellékek legolcsóbban kótajból. Nálunk mindent megtalál. Drótháló Drótkerítés Szögesdrót Kerítés Elem Építés Beton Oszlop

 • 180.000 Ft

  Mamának szeretettel (Papa, rád is gondoltam)! Gyors kiszállítás! Idősebbeknek, nehezebben mozgók számára ajánlunk három kerekű elektromos mopedeket. Járműveink kezelése egyszerű, fenntartása olcsó. Garancia (akkumulátorokra is), ingyenes házhoz szállítás, Szervíz a helyszínen . Árak, használt :180.000 és 280.000 Ft , új 400.000 – 450.000 Ft között. Egészségpénztáron keresztül is kiegyenlítheti saját vagy közvetlen hozzátartozója számára vett elektromopedet, (elektromos mopedet).

 • 1 Ft

  Fényezésben jártas kollégákat keresünk hosszú távra lószállítók illetve lakókocsik fényezésére. Nem szükséges szakirányú végzettség, szakmai tapasztalat azonban igen! Versenyképes fizetés, útiköltség támogatás. Jó csapat. Fényképes önéletrajzokat várjuk szekesfehervar@bume.eu email címre, illetve érdeklődni lehet 20/911-3605 számon.

 • 12.000 Ft

  Vadonat új, sosem használt Smart Watch 5 okosóra eladó! Néhány tulajdonsága : Egyszerű beállítás, gördülékeny kezelőfelület. Az óra kijelzőjét 3 féleképpen lehetséges beállítani: - hagyományos számlap - római számos - digitális - Idő / Dátum / Hét / Akkumulátor állapot kijelzés. - Csörög bejövő hívás esetén, - Szám vagy név kijelzés bejövő hívás esetén. - Fogadást vagy hívást lehet kezdeményezni az óráról. (Mivel SIM kártya is belehelyezhető.) - Kártyafüggetlen. Csörög beérkező üzenet esetén (Android 2.3 fölött). - 2G funkcióval rendelkezik - Stopperóra funkció, magasságmérő, lépésszámláló, légnyomásmérő, számológép, stb. - Ébresztő funkció - Lopásvédelem funkció: - Rezgéssel riaszt az óra, mikor a telefon hatótávon kívülre esik. - Fényképkészítés, videokészítés funkció - Zenelejátszás a telefonon (miután párosítottuk bluetoothon). de micro SD kártya is belehelyezhető. - Kéznélküli hívás támogatás. - Szinkronizálja a telefonkönyvet / SMS-t / hívástörténetet (csak androidon). - Csepp álló Beszélgetési idő kb 3 óra Zenelejátszási idő kb 6 óra Készenlét kb 160 óra Működési idő bluetooth kapcsolattal 50 óra Energiaellátás Beépített 230 mAh tölthető akkumulátor Kijelző 1,48" Kapacitív TFT LCD Nyelvek English, Chinese, French, Spanish, Portuguese, Italian, German, Indonesian, Finnish, Vietnamese, Turkish, Russian, Arabic, Swedis

 • 15.000 Ft

  Resprom A 102 tipusú bolgár gyártmányú lemezjátszós rádió, szép és jó állapotban eladó! Rádiója és a lemezjátszója is működik!

 • 1 Ft

  Cégünk Kamion bontással foglalkozik ahol megtalálható:-DAF XF 105 410-es -DAF XF 95 430-as DAF XF 95 430-as bontott,jó minőségű alkatrészek.Minden DAF-os alkatrész megtalálható Nálunk jó minőségben.Ugyanitt bérelhető és eladó nyerges ésplatós pótkocsik,valamint üzemanyag szállító tartály is. Keressen Minket bizalommal! Telefonszám:06-30-658-78-38 Weboldal:dafxfbonto.hu

 • Eladó Kuvasz kiskutya! A kutyus 15 hetes. Származási lappal (törzskönyvel), 3x féregtelenítve, 4x oltva, és csippel. A kiskutyára garanciát biztosítunk, adás-vételről szerződést készítünk és számlát adunk. Anya Halasi-Pásztor Arasz, Apa Edelény Kerti Nyerő. Megbízható érdeklődőt várunk, ahol biztosítva lesz a kutyus kiváló ellátása és szeretet béli örömteljes jövője. Együttműködő gazdi jelöltet várunk, mivel figyelemmel szeretnénk kísérni a kutyus további életét. Kérem, viszonteladók ne jelentkeznek, a kiskutya tovább értékesítéséhez nem járulunk hozzá! Jó felépítésű és idegrendszerű. A kiskutya ára a hazai vásárlóknak a számukra nyújtott kedvezménnyel 80 000 Ft. Érdeklődni az alábbi e-maileken illetve telefonon lehet. info@pentelei-molnar-kennel.hu info@pentelei-molnar-kennel.hu Telefon: 36/20/9533-366 Dunaújváros, Páskom u.

 • Hangya - 1 év körüli kis-közepes keverék szuka Hangya a hajdúhadházi gyepmesteri telepről mentette át hozzánk az életét. Egy év alatti, kis-közepes, félős keverék szuka selymes bundával. Más kutyákkal jól kijön, az emberektől tart, hosszabb időt igényel, míg feloldódik. Rosszul indult az életben, félős, nehezebben barátkozó kutya, de igyekszik, és a foglalkozás hatására változik is. Egy családban biztosabb és gyorsabb lenne a fejlődése, ezért ideiglenes befogadót is keres. Az elején biztosan nem lesz vele egyszerű az élet, de ha valaki esélyt ad neki, egy csodálatos kutyát nyerhet. A csipkerózsika pofi pedig külön bájt ad neki, ilyen kutyával nem minden sarkon lehet összefutni. Képek Hangyáról: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/hangya/ Hangya oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással. Érdeklődni az eszkulap2016@gmail.com email címen lehet.

 • 1.000.000 Ft

  Kedves ÍRORSZÁG, BIZTONSÁGOS KÖLCSÖNHAT AZ ÜZLETI MOST ÉS MENTES KI A SZÁMÁRA 3% alatti áron, jól regisztrált hitelnyújtó vagyok, HA SZÜKSÉGES UTAS KÖVETÉSRE VAN SZÜKSÉG VAN SZERINT EL AZ EMAILBAN: creditsolutions46@gmail.com

 • Ajánlat kölcsön az egyének között, társadalom privát szerkezet nyújtott hitelek magánszemélyek, kisvállalkozások hogy kell a felajánlás hitel€ 500 3.000 000€ megosztás a világ, ez kamatlábak 2% - os megfizethető. Találja magát, szüksége van egy hitel vagy pénzügyi segítséget tedd a vagy a projekt(ek) a végrehajtás ne habozzon igénybevétele a szolgáltatások. kérdezd meg a kölcsönt kap a 48 órán belül, legfeljebb claudiadott96@gmail.com köszönöm

 • 1.000 Ft

  Lakás vagy családi ház takarítását vállalom,előre megbeszélt időpont alapján.Külföldi és itthoni munkatapasztalat,precíz,pontos,megbízható.Esetenként főzés...fodrászkodás!Hívjon bizalommal.

 • Szerető gazdit keresünk 2 kiscicánknak. Mindkettő lány. Az egyik cirmos, a másik cirmos-ocelot mintás. Szelidek, játékosak.

 • 9 hetes Beagle keverék kutyusok ingyen elvihetőek. Az apa sajnos ismeretlen. Féregtelenítve vannak. A kutyusok Móron vannak.

 • Szerető gazdit keres Ráckeresztúron egy körülbelül 12 hetes, utcáról befogadott cirmos nőstény cica. Érdeklődni e-mailben (gyenge@rkt.hu) vagy telefonon (0625455994; 06703031349).

 • Keresés mentése