Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

iii-kerulet
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 70.000 Ft

  Alig használt, kitűnő állapotban, sajnos a doboza nélkül eladó. Amit ajándékba adunk mellé, 3 db festékpatron: 1 yellow + 1cián + 1magenta. (Az új ára 110. 000 Ft. ) Átvehető Budapesten a 3. kerületben.

 • 110.000 Ft

  ÓBUDÁN, RAKTÁR UTCÁBAN 2 szobás téglalakás kiadó akár azonnali költözéssel, hosszú távra (min. 1 év). 48 nm2-es, jó állapotú, bútorozatlan (néhány apróbb bútordarab és egy gardróbszekrény van a lakásban – ezek ott maradnak); fűtése gázkonvektor. Adottságai praktikusak: tágas nappalijából nyílik a kisebbik szoba, a konyha ablakos, étkezős, a fürdő zuhanyzós (a vécé külön helyiségben). A nyílászárók újak, redőnnyel felszereltek. Csendes, világos lakás saját kertben álló épületegyüttes 2. emeletén – az ablakok kertre néznek. Kulturált, nagyon barátságos környék sok-sok zölddel, kiváló közlekedés és infrastruktúra: Eurocenter, Flórián tér sétatávolságra, közel van a Bécsi úti Tesco is. Belváros a fonódó villamossal negyedóra alatt elérhető, Árpád híd metró az 1-sel pár perc. A közelben jár a 9. busz is, valamint számos egyéb busz különböző irányokba. Gyermek nem akadály (a zárt kert miatt kimondottan ideális gyermekkel), ám kisállatot nem tartó bérlőket várnak. Rezsije reális: közös költség (a mérhető fűtés átalányával együtt) 10000 – minden egyéb mérhető, fogyasztás szerint.. Bérleti díj: 110.000 (kéthavi kaució szükséges). Érdeklődni a hét minden napján - akár hétvégén is: 20/530-01-96

 • 1.200 Ft

  Eladó 2X1GB Kingston DDR2 memória. KTH-XW4300/1G 667MHz Assy in Malaysia 1200Ft/db Átvétel személyesen a lakcímemen,óbuda 3. ker.

 • 150.000 Ft

  Eladó új állapotban lévő lézerterápiás készülék. Alkalmazása során a kezelés hatására azonnal javul a vér és annak tulajdonságai.A vérben javul az oxigén ellátás,aktiválódnak az enzimek,amelyek oldják a lipideket (zsír) és egyéb anyagokat a vérben. Elsősorban érrendszeri betegségek megelőzésére és kezelésére ajánlott,valamint az egészség megőrzésére javasolt,bármilyen betegség ellen.A készüléket kizárólag a bal csuklóra helyezve lehet használni.Napi kétszeri kezelés ajánlott.Leghatásosabb reggel 6-7,illetve este 7-8 óra közötti időszakban.Sok embernek összekapcsolódnak a vörösvértestei,ez ,valamint az erek alacsony rugalmassága okozza,hogy a vér nehezen áramlik a kapillárisokban.Ebből kifolyólag a szívnek magasabb hatásfokon kell működnie,hogy a testet ellássa elegendő mennyiségű oxigénnel.Ha ezt a szív nem tudja kezelni,az oxigénmentes területeken kiterjeszkednek az erek.Ez fájdalmat és oxigénhiányt okozhat az érintett területeken.Ilyen esetekben olyan betegségek alakulhatnak ki,mint az agyi oxigénhiány,vérkeringési zavarok,szívinfarktus,szélütés,agyvérzés,ischaemiás szívbetegség.Ezek megelőzésére és kezelésére ajánlott a lézerterápiás kezelés elsősorban,de megelőzhető az érelmeszesedés,Alzheimer-kór.Nagyon jó az idegesség-feszültség-stressz oldására,valamint kiválóan alkalmazható lazításra és relaxációra is.Irány ára:150000 Ft. Érd.:06204783630

 • 2.000 Ft

  Eladó új,olvasatlan Torghelle focis könyv. Somogyi Zsolt-Torghelle Sándor: A levegő ura Torghelle Sándor Ulpius-ház Könyvkiadó Budapest, 2014 268 oldal , 48 színes képes oldallal. Átvétel személyesen a lakcímemen,Óbuda 3. ker.

 • 3.000 Ft

  Gyors és olcsó azonnali Tehertaxi, Költözéshez Albérleti szállításhoz a hét minden napján, akár hétvégén is felárak nélkül. A 06-30-4620-995 számon hívhat és rendelhet azonalra. Költségkímélő ajánlatainkból választhat, rakodással, vagy rakodó nélkül csak sofőrös jármuvet! Szállítása lehet kiállási díj nélküli FIX díj, 7500-8500 (1 fő rakodással) 1-2 db-os árukhoz, vagy Albérleti költözések óra díjjal (3 000.-/óra + kiállás).

 • 12.000 Ft

  eladó szolárium hütőventillátor. 43/4-es Ergoline szoliból kivett (2 db)

 • 1.500 Ft

  Eladó új kalifa plüss teve. Méret: 18cm magas, 28cm hosszú, farkával együtt 34cm. Átvétel csak személyesen a lakcímemen,Óbuda 3. ker.

 • 12.000 Ft

  Angyalkommunikáció I, II, Mester tanfolyamok folyamatos indulással! Szeretettel várlak! 06 20 37 325 37 A tanuló megtudja, kik az angyalok, megtapasztalja lényüket, energiájukat. Biztos sokan ismernek gyermekkorukból történeteket őrangyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük! Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok, az elemek angyalai, azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, segíthetnek nekünk a gyógyításban, stb. A résztvevő ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan készülhet fel az angyalokkal való találkozásra, hogyan veheti fel velük a. kapcsolatot, és így betekintést nyerhet az angyalok világába. A tanfolyam során a tanuló elsajátítja a transzmeditációban történő angyalbehívást is.

 • 7.000 Ft

  ####Theta Healing ®### Szeretettel várlak. 0620 37 325 37 A ThetaHealing® egy világszerte elismert spirituális gyógyító és önfejlesztő módszer, mely fizikai, lelki és szellemi gyógyulást hoz létre. A problémáinkat okozó negatív blokkok kioldásához és lecseréléséhez a legmagasabb rendű erőt, a Teremtő Energiát használjuk, ezáltal a létrehozott pozitív változások nagyon gyorsan bekövetkezhetnek az életünkben – legyen ez gyógyulás testi, lelki szinten vagy a minőségi élet körülményeinek megteremtése és boldog párkapcsolat.

 • 7.000 Ft

  Folyamatosan induló Usui Reiki tanfolyamok és kezelés.

 • 7.000 Ft

  SZELLEMGYÓGYÁSZAT, ENERGIAGYÓGYÁSZAT ....Szeretettel várlak! 06 20 37 325 37 Szellemgyógyászként sokszor kapok kérdéseket. A szellemgyógyászatban saját szellemünk segítségével állíthatjuk helyre a megbomlott energetikai egyensúlyt, ami az egészség feltétele. Ma már mindenki tudja, hogy a fizikai fájdalom és minden betegség a lélek segélykiáltása! Ennek legszomorúbb bizonyítéka egy súlyos betegség, a rosszindulatú daganat kialakulása. Szinte kivétel nélkül felismerhető a betegséget megelőző krízis, ami halálvágyat generál. Nehéz és kilátástalannak látszó helyzetbe került emberek ilyenkor úgy gondolják, sőt gyakran kimondják, hogy bárcsak. Újból felszínre tör a jelen problémája, fájdalma. Ekkor újra jön a felmentő sóhaj, milyen jó lenne. Miután a halálvágy egyre gyakrabban lesz jelen, úgy dönt a szervezetünket irányító hadsereg hogy a kívánságot teljesíti, és lerombolja védekező képességünket, megteremti az elmúláshoz szükséges feltételeket. Innen megindul a leépítés folyamata. Ha ilyenkor még meggondoljuk, és erőt veszünk magunkon, harcolni kezdünk a probléma megoldása érdekében, vagy átalakítjuk a megváltozott körülményekhez életünket, az önsajnálat helyett tervet készítünk, célokat tűzünk ki magunk elé, felszámoljuk a semmit nem nyújtó, sőt ártó tényezőket, visszafordulhatunk. Ilyenkor hívjuk saját szellemünket, legyen segítségünkre, kérjen számunkra isteni gyógyító energiát, és közvetítse azt gyógyulásunk érdekében, hogy mielőbb visszanyerjük egészségünket! A szellemgyógyászat energiát közvetít oda, ahol szükség van erre az isteni gyógyító erőre. Mivel itt finom energia van jelen, ezért nem alkalmazható együtt a Reiki-vel. A szellemgyógyászatnál, pszi-sebészetnél soha nem lép fel szövődmény, mert ez energetikai beavatkozás. Nálunk több irányvonal létezik. Véleményem szerint mindegyik sikeresen alkalmazható, ha azt hittel, alázattal és odaadó szeretettel működtetjük.. Elmondhatjuk, hogy szinte nincs olyan eset, amikor segítségül ne hívhatnánk a szellemgyógyászatot, pszi-sebészetet. A szellemgyógyász gyógyításkor a páciens szellemével is együttműködik, ezért elengedhetetlen a páciens hite is a gyógyulása érdekében! A szellemgyógyász nem állíthat fel diagnózist, sem tudása, sem joga nincs hozzá, és csodát sem ígérhet! Figyelembe kell venni azt is, hogy vannak esetek, mikor segíteni sem tud. Egyik ilyen eset, mikor a páciens karmikus folyamatot él meg, ebbe nincs joga senkinek "belenyúlni". Ez a lélek tervének beteljesítése.

 • 9.000 Ft

  Jóslás javaslás sorselemzés kártyavetés Tarot illetve Lenormand kártyából Budapesten. 06203732537

 • 45.000.000 Ft

  Megvételre kínálom 45 MFt. irányáron ezt a - mint kagylóban a gyöngyszem - fürkésző tekintetek elől rejtetten, Budapest III. kerületének frekventált városrészében, Csillaghegyen, Csillaghegy és Rómaifürdő határához közel, a Kalászi útról nyíló csendes, aszfaltozott, forgalommentes mellékutcában lévő, 70m2 alapterületű, kétszintes, tégla építésű, 4 cm-es dryvit szigetelésű, 100m2 alapterületű, teljesen leválasztott, intim kertrésszel, 40 m2 alapterületű terasszal, valamint 30 m2 alapterületű pincével rendelkező, kombicirkó fűtésű, 1+3 félszobás DK fekvésű, összközműves, komfortos házrészt. A földszinten egy kis előszobába lépünk, melyből nyílik a természetes megvilágítású fürdőszoba (+WC), az étkezős, fa ajtófrontos (nem pozdorja vagy más egyéb bútorlap) beépített konyhabútorral felszerelt, természetes megvilágítású konyha, valamint a hőszigetelt ablakokkal rendelkező nappali szoba, melyből kényelmes lejtésű, minőségi és esztétikus falépcső vezet a felső szintre, ahol három félszoba, és egy tágasabb alapterületű, kézmosóval ellátott WC található. E helyiségben az automata mosógép csatlakoztatása is kialakításra került, mely jelenleg is ekképpen van használatban. A 3 félszoba közül kettő egymás mellett helyezkedik el, s mindkét félszobából ki lehet lépni az erkélyre, melyből élvezhetjük a természetet, a csendet és nyugalmat. A földszinti helyiségek, valamint a felső szinti WC járólappal, a felső szinten lévő félszobák és a közlekedő helyiség laminált parkettával burkoltak. Az egész házrész igen jó állapotú, ideális otthon a zöldövezetbe vágyóknak. A tömegközlekedés kiváló. Több bevásárlási lehetőség (CBA, Lidl, Aldi, Csillagvár üzletközpont), iskola, óvoda, pár perc sétával elérhető, amint a Duna part is. Díjmentes parkolás az utcán. A 45 MFt. eladási ár nem kőbevésett :) irányár!

 • 67.000.000 Ft

  Megvételre kínálom ezt a Budapest III. kerület frekventált városrészében, Csillaghegyen, csendes mellékutcában lévő összközműves, kétszintes családi házat. A ház 552 m2 gondozott kertben helyezkedik el. A földszinten előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, külön WC, valamint 2 szoba, az emeleten pedig egy tágas nappali, csak burkolattal és közmű csatlakozási lehetőségekkel ellátott konyha, fürdőszoba, külön WC, valamint két félszoba található. Az előszoba, a két konyha valamint a mellékhelyiségek járólappal, a szobák, parkettával, a kamra linóleummal burkolt. Fűtése a hatályos jogszabályoknak megfelelő új kombicirkóval biztosított. Az egész ház nagyon jó állapotú, jelenlegi tulajdonosa gondos gazdájaként ügyelt az állagmegóvásra. A déli fekvésnek köszönhetően az egész ház fényárban úszik. A kertben található egy kisméretű raktározási célt szolgáló házikó, mely mellett bőséges hely áll rendelkezésre garázs építésére, valamint található még egy ásott kút is, melynek vize a takarékos locsolást biztosítja. Az L4-III-SZ/K építési övezetre vonatkozó helyi rendelet szerint a beépíthetősége a telekingatlannak 25%, ezért a bővítés lehetőségére tekintettel igény esetén a tulajdonos a jóváhagyott terveket az új tulajdonos rendelkezésére bocsátja. Személygépkocsival parkolás az utcán, illetve a kertbe egy személyautóval a beállási lehetőség adott. A tömegközlekedés is remek, pár percnyi sétával elérhető buszjárat. Különösen figyelmébe ajánlom ezt az ingatlant nagycsaládoknak, illetve (akár idős szülőkkel) összeköltözőknek, de befektetés céljára is remek választás. Az ár irányár! Jöjjön, nézze meg! Rugalmasan mutatom.

 • 110.000 Ft

  ÓBUDÁN, Pacsirtamező u-ban galériás garzonlakás kiadó hosszú távra, akár azonnali költözéssel. 28 nm2-es, egyszobás, jó állapotú - bútorozott, gépesített. Fűtése gázkonvektor. Adottságai praktikusak: szobája felett fekvő galéria van, a háló rész itt lett kialakítva; a konyha méretes, a fürdő zuhanyzós, benne mosógéppel. Csendes, nem a forgalomra néző lakás, minden szempontból rendezett téglaház 2. emeletén. Jellegzetesen óbudai hangulat, kiváló közlekedés és infrastruktúra: Flórián tér gyalog is elérhető, a belváros átszállás nélkül negyedóra. A lakás méreténél, jellegénél fogva max. 2, kisállatot nem tartó főnek alkalmas – párnak vagy egyedülállónak. Rezsije nem magas: közös költség 7.500 - minden mérhető, fogyasztás szerint. Irányár: 110.000 (kéthavi kaució szükséges). Érdeklődni a hét minden napján - akár hétvégén is: 20/530-01-96

 • 5.000.000 Ft

  Jogos és elismert pénzhitelező vagyunk. Pénzügyi segítséget nyújtó cég vagyunk. Pénzalapokat kölcsönadunk a pénzügyi segítségre szoruló egyéneknek, akiknek rossz hitelük van, vagy pénzt igényelnek a számlák megfizetésére, befektetni az üzleti életbe. Szeretnénk használni ezt a médiumot, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy megbízható ellátást nyújtunk, mivel örömmel kínálunk kölcsönt. A rendezett szolgáltatások közé tartoznak a következők: Adósságkonszolidáció Üzleti kölcsönök Személyi kölcsönök Eszközök és eszközök alapjai Leasing Chattel Jelzálog Kereskedelmi bérlet vásárlása Fogyasztói hitelek Orvosi kölcsönök Diákhitel Nyaralási hitelek.

 • 1.500 Ft

  Eladó egy TEAC IDE-CD-224E slim 24X CD meghajtó. CD-ROM DRIVE (CD-224E) 128x12,7x129,4mm Laptopokba is jó! Made in Indonesia Átvétel csak személyesen a lakcímemen,Óbuda 3. ker.

 • 500 Ft

  2 db Háztartási olló 200 mm 500.-Ft/db Eladó. ÚJ!!! Budapest III. - Békásmegyer Tel.: 06-20-958-8070 E-mail: barbobt@freemail.hu

 • 3.800 Ft

  FUJIFILM FOTONEX 3500 ix ZOOM MRC APS fényképezőgép digitális beállítások, távirányítás, funkció kijelzések, stb. Bőr tokkal. Funkció választó gomb hibás (javítandó), ettől függetlenül is működő képes. Magyar nyelvű kezelési könyvvel. Eladó Budapest III. - Békásmegyer Tel.: 06-20-958-8070 E-mail: barbobt@freemail.hu

 • Keresés mentése