Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

borsod-abauj-zemplen

Kategória

Megyék

Települések

Összes szűrő törlése 70.854 anunturi Hirdetések megjelentetése
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • Panni, ez az aranyos,1,5 év körüli, kis-közepes nagyságú szuka kutya, egy vidéki gyepmesteri telepen várja megmentője sürgős jelentkezését! Bekerülésük után 14 nappal a törvények szerint "elaltathatóak",örök álomra küldhetők, vagy új gazdinak örökbe adhatók, ha az eredeti gazda nem jelentkezik érte! A gazda által leadott kutya,helyhiány esetén azonnal "altatható"! Fogadd örökbe, mentsd meg!A kötelező oltás és chip árát a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie Érdeklődni lehet: 06 70/325-2625(Du.16-20-ig) Ha foglalt légy türelmes,vagy hagyj üzenetet! Visszahív.

 • Sidney,ez az 1 év körüli,közepes nagyságú szuka kutya, egy vidéki gyepmesteri telepen várja megmentője sürgős jelentkezését! Bekerülésük után 14 nappal a törvények szerint "elaltathatóak",örök álomra küldhetők, vagy új gazdinak örökbe adhatók, ha az eredeti gazda nem jelentkezik érte! A gazda által leadott kutya,helyhiány esetén azonnal "altatható"! Fogadd örökbe, mentsd meg!A kötelező oltás és chip árát a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie Érdeklődni lehet: 06 70/325-2625(Du.16-20-ig) Ha foglalt légy türelmes,vagy hagyj üzenetet! Visszahív.

 • Rexi, ez a szép,közepes nagyságú, 3 év körüli kan kutya, egy vidéki gyepmesteri telepen várja megmentője sürgős jelentkezését! Bekerülésük után 14 nappal a törvények szerint "elaltathatóak",örök álomra küldhetők, vagy új gazdinak örökbe adhatók, ha az eredeti gazda nem jelentkezik érte! A gazda által leadott kutya,helyhiány esetén azonnal "altatható"! Fogadd örökbe, mentsd meg!A kötelező oltás és chip árát a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie Érdeklődni lehet: 06 70/325-2625(Du.16-20-ig) Ha foglalt légy türelmes,vagy hagyj üzenetet! Visszahív.

 • Gomez, ez a 3 év körüli, közepes nagyságú kan kutya, egy vidéki gyepmesteri telepen várja megmentője sürgős jelentkezését! Bekerülésük után 14 nappal a törvények szerint "elaltathatóak",örök álomra küldhetők, vagy új gazdinak örökbe adhatók, ha az eredeti gazda nem jelentkezik érte! A gazda által leadott kutya,helyhiány esetén azonnal "altatható"! Fogadd örökbe, mentsd meg!A kötelező oltás és chip árát a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie Érdeklődni lehet: 06 70/325-2625(Du.16-20-ig) Ha foglalt légy türelmes,vagy hagyj üzenetet! Visszahív.

 • Ákos,ez a közepes nagyságú, 1 év körüli kan kutya, egy vidéki gyepmesteri telepen várja megmentője sürgős jelentkezését! Bekerülésük után 14 nappal a törvények szerint "elaltathatóak",örök álomra küldhetők, vagy új gazdinak örökbe adhatók, ha az eredeti gazda nem jelentkezik érte! A gazda által leadott kutya,helyhiány esetén azonnal "altatható"! Fogadd örökbe, mentsd meg!A kötelező oltás és chip árát a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie Érdeklődni lehet: 06 70/325-2625(Du.16-20-ig) Ha foglalt légy türelmes,vagy hagyj üzenetet! Visszahív.

 • Lancha, ez a szép, 2,5 év körüli, kis termetű szuka kutya, egy vidéki gyepmesteri telepen várja megmentője sürgős jelentkezését! Bekerülésük után 14 nappal a törvények szerint "elaltathatóak",örök álomra küldhetők, vagy új gazdinak örökbe adhatók, ha az eredeti gazda nem jelentkezik érte! A gazda által leadott kutya,helyhiány esetén azonnal "altatható"! Fogadd örökbe, mentsd meg!A kötelező oltás és chip árát a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie Érdeklődni lehet: 06 70/325-2625(Du.16-20-ig) Ha foglalt légy türelmes,vagy hagyj üzenetet! Visszahív.

 • Rajzos, ez a 1,5 év körüli, kis-közepes nagyságú(a nemét sajnos nem tudom megmondani még)kutya, egy vidéki gyepmesteri telepen várja megmentője sürgős jelentkezését! Bekerülésük után 14 nappal a törvények szerint "elaltathatóak",örök álomra küldhetők, vagy új gazdinak örökbe adhatók, ha az eredeti gazda nem jelentkezik érte! A gazda által leadott kutya,helyhiány esetén azonnal "altatható"! Fogadd örökbe, mentsd meg!A kötelező oltás és chip árát a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie Érdeklődni lehet: 06 70/325-2625(Du.16-20-ig) Ha foglalt légy türelmes,vagy hagyj üzenetet! Visszahív.

 • 22.000 Ft

  Új kárpit, gombsor

 • 25.000 Ft

  Jó állapotban Mérete: 1850×1000×500

 • Ózdi gyepmesteri telepen levő kölyköknek gazdit keresünk! 2-3 hónapos kölykök, Akiknek semmi jót nem hozott az élet még! Megszülettek sokadik kutyának rossz környékre, rossz emberekhez, Akiknél egy kutya élete nem ér semmit! Talán Ők szerencsésebbek, mint más társaik, mert bekerültek az ózdi gyepmesteri telepre, ezzel talán esélyt kaptak egy jobb életre! Egészséges kölyök kutyák,Akik mára már gazdi keresők! Zotya (kan) és Evelin (szuka) 10 hetesek Füge (szuka)3 Hónapos Virgi (szuka), Ramszi (kan), 2 hónaposak Tina (szuka) Jaki(kan) 2 hónaposak Folti (szuka) 5 hetes (fekete-fehér) Ő nagyon kicsi és valószínű az is marad. Érdeklődni: 06-70-325-2625, ha foglalt,hagyj üzenetet,hogy melyik kutya miatt érdeklődsz! Ha lesz egy kis ideje visszahív

 • 1 Ft

  Vállalunk kőműves és burkoló munkákat .

 • Ön üzletember vagy nő? Van-e bármilyen pénzügyileg stressz vagy pénzre van szüksége ahhoz, hogy elindítsa a saját vállalkozását? Szüksége van hitelre az adósságának rendezésére vagy a számlák kifizetésére? Van alacsony hitelpontja és nehézségei vannak a helyi bankoktól és más pénzügyi intézményektől? Szeretném tájékoztatni Önt arról, hogy bármilyen típusú kölcsönöket kínálunk alacsony kamatlábon (3%), ha kölcsönöket szeretnénk kapni tőlünk. [E-mail: lépjen kapcsolatba velünk. Új tőkebefektetés vagy az üzleti tevékenység bővítésének finanszírozása. Személyi és vállalati hiteleket is biztosítunk. Lépjen kapcsolatba velünk most további információért E-mail: creditsolutions46@gmail.com

 • 15.000 Ft

  Megkímélt állapotban lévő kályha eladó.

 • 4.200.000 Ft

  Családi ház eladó az Miskolc, Ernyebán utcán. Telek méret: 360 m2 Lakótér 41 m2 Összkomfortos ház.

 • 289.000 Ft

  Vágó egység gallyaprításra Eladó vágó egység 10 cm vastag átmérőjü gallyaprítására. Az egység minőséges anyagból van gyártva CNC gépeken. Használható nagy és kistraktor meghajtással / min.13 ló erő/ 7,5 kW villanymotor meghajtással , és 13 ló erős benzin motor meghajtással . A kések HARDOX acélból készültek, élezhetőek és állíthatóak. 2 tengelyen 3+3 kés. Széles fogaskerék és rendkívül tartós zárt kétsoros csapágyak. Paraméterek: - aprított gally vastagság 0-10 cm-ig - végtermék hossza 8-16 cm - minimális motor fordulat 540/perc - maximális motor fordulat 1100/perc - kés szélessége 180 mm - kés vastagsága 12 mm - vágó egység súlya 180kg Az RS-100 vágó egység alkalmas a fahulladék feldolgozására asztalos mühelyekben, fürész telepeken, fakitermelésnél, erdő, parkok és gyümölcsösök tisztításánáll. Átvételkor készpénzben fizetendő. Szállítási díj – egyedi ár távolságtól függően. Leszállítási idő 1-7 nap a megrendelés napjától. Ár: 289000 HUF Fuvar díj – egyedi ár távolságtól függően. Egyébb információk az alábbi telefon számon, minden nap 6:00 – 22:00 óráig : 0036 30 551 48 34 / 00421 915 327 004

 • 11 Ft

  Van gyors hiteled? Sok embernek pénzre van szüksége ahhoz, hogy minden dolgot vagy adósságot finanszírozzon, sőt szinte mindenki reálisabb. A kölcsön segíthet! Ez az alkalom, hogy megfeleljen a kívánságainak; Személyi hitelek, ingatlanhitelek, autóhitelek, kölcsönök stb. Köszönhetően a 4-20% -os kamatlábnak mindháromnak, 3000-ről 50 millió euróra. Csak vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen: kredit.finanzierung@gmail.com

 • 1.000 Ft

  Lucfenyő nagytételben kereskedőknek, viszonteladóknak, bárkinek eladó 2,5-5 méterig. Virágboltosok részére koszorú alapanyagnak fenyő ág is kapható! Ár: Megegyezés szerint.

 • 2.800.000 Ft

  Miskolc központtol 4 km-re a Benedeki pincesor mellett délnyugati lankán Miskolctapolcára néző gyönyörű panorámás telek, közel 100 éves présházzal, borospincével eladó. Telek 885 nm, ház földszinti része pincelejárattal 17 nm, tetőtéri hajlék 9 nm, pince 22 nm. A telek belterületi határon fekszik, mezőgazdasági kertes övezet, beépíthetősége 3% gazdasági épület építhető rá. ?Az ingatlan bemutatására előre egyeztetett időpontban van lehetőség.

 • 13.000 Ft

  Kalodás tűzifa 80*120 kalodában szépen szorosan sorba rakva csak minőségi tűzifa,tölgy,bükk,gyertyán egyenesen a termelő-tőll 0-48 órán belül szállítunk az az 1-2 munka napon belül 10 kalodánál ingyenes ház hoz szálítlyuk. garantált mennyiség minőség helyszinen elenőrizhető hívjon bizalommal a hét bármely napján munka társaink álnak rendelkezésére

 • 1.000.000 Ft

  Hitelek A legmagasabb szintű biztonság biztosítása a mi elsőbbségünk, Elsődleges célunk, hogy segítsünk Önnek a megérdemelt szolgáltatás megszerzésében. A programunk a leggyorsabb módja annak, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkapja az igényeit. Csökkentse kifizetéseit, hogy megkönnyítse a havi költségeket. Gain rugalmasságot, amellyel bármilyen célra felhasználható - nyaralásról, oktatásra, egyedi vásárlásra creditsolutions46@gmail.com

 • Keresés mentése