Szűrő Keresés mentése

Hirdetések

mezokovacshaza
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • Világszerte mind üzleti, mind személyi kölcsönöket kínálunk 18 éven felülieknek, 3% -os kamatlábbal. Ha pénzügyileg ki van téve, nincs többé problémád, mert egyszerűen megoldhatom pénzügyi nehézségeidet. Ez a kölcsönvállalat bízhat az elmúlt évek hatalmas tapasztalataink miatt, a Súlyos Kérelmezőnek e-mailt kell küldenie: creditsolutions46@gmail.com

 • 1.000 Ft

  Golgotavirágként vagy passiógyümölcsként is ismert növény, melynek virágai a Földön talán a legszebbek. Évelő, örökzöld kúszónövény, mérete a 15 n-t is meghaladhatja. Gyümölcse ehető, 8-10 cm méretű, kellemesen savanykás. Vízigénye alacsony; bár a rendszeres öntözést gyorsabb növekedéssel és több terméssel hálálja meg, ugyanúgy, mint a tápanyagdús talajt. Fényigényes, nem fagytűrő, illetve a szélvédett helyeket kedveli. Mindenképpen gondoskodjunk valamiről, amire felfuthat! 2. éves növényeket kínálok.

 • 1.000 Ft

  Ismerik ötízű gyümölcs néven is Ez a kúszónövény kétlaki, fagytűrő, félárnyékos helyet szeret. Tápanyagdús talajt kíván, melynek jó a vízelvezetése, mert vízigénye közepes (nem tűri sem a szárazságot, sem pedig a túl vizes talajt). Termése érdekes ízvilágú: édes, savanyú, csípős, sós és keserű. Köhögéscsillapító, keringésjavító, emésztést segítő hatása van. 2. éves növényeket kínálok.

 • 13.900.000 Ft

  Eladó egy teljeskörűen felújított, hőszigetelt, 4 szobás, tetőtér beépítéses családi ház Mezőkovácsházán a Kossuth utcában. -Blokktéglás, 4 szoba, étkező, konyha, 2 fürdőszoba, a tetőtér új. -Az elmúlt néhány évben teljeskörű felújítás történt: villanyvezeték, vízvezeték és szennyvízvezeték csere, tetőfelújítás és hőszigetelés, fűtésrendszer cseréje, alsó fürdőszoba teljeskörűen felújítva, a felső új. Melegburkolatok és az összes nyílászáró cserélve lett (hőszigetelt műanyag nyílászárók), teljes külső 10 cm hőszigetelés, beépített konyhabútor beépített főzőlappal és sütővel. A melléképület néhány éves. Fúrott kút, 3 fázis és éjszakai áram. 1800 m2 telek, új kapu. A ház azonnal költözhető, per- és tehermentes. Irányár: 13.9 millió Ft

 • 1.000 Ft

  Tojásméretű gyümölcsöt termő, nagy , mélyzöld leveleket fejlesztő, könnyen tartható növény.Már a 2. évtől termőre fordul. Télen +5 fokon teleltessük. A kifejlett növények 5-6 fokos fagyokat is átvészelnek. Magassága: 25-35 cm

 • 1.400 Ft

  Eladók csirimojó csemeték! Tartása a mediterrán növényekéhez hasonló: fényigényes (de nem közvetlen napsütés), nem vízigényes (kivétel a fiatal növények), de a tápanyagban gazdag talajt kedveli, teleltetése 10-12 C-on. Termése kellemesen savanykás-édes, az egyik legfinomabb gyümölcsnek tartják. Mérete 40-60 cm.

 • 1.000 Ft

  Eladó kardamom növények! Jótékony hatása miatt a szív gyógyszerének becézik ezt a fűszernövényt. A curry egyik alapanyaga, serkenti a szívizmok működését, javítja az emésztést (gyomorerősítő, szélhajtó). Köhögéscsillapító és tonizáló szer. Felfúvódás, rossz emésztés, fejfájás ellen is jó. Tápanyag- és melegigényes, félárnyékos-árnyékos helyet kedvelő, a vizenyős talajt nem kedveli, lágyszárú, évelő növény.

 • 1.200 Ft

  Eladók 3. éves törpe gránátalma növények! Fás szárú cserje. 16-18 Celsius fokon már nagyon szépen áttelel. Szobahőmérsékleten ne teleltessük! Ekkor csak vegetál, friss hajtásokat, új hajtásokat nem hoz. Tavasszal ajánlatos kitenni a szabadba, fokozatosan szoktatva a fényhez. A talaj iránt nem igényes, de azért meghálálja, ha jó minőségű földkeverékbe ültetjük. Dúsan virágzik és akár még termést is hozhat. Méretük kb. 15 cm. Akár a 1,5 méteres magasságot is elérheti, de ezek már nagyon idős példányok. A locsolást naponta igényli.

 • 2.000 Ft

  Eladók 7. éves télálló citrom csemeték. Mivel ez a faj a Himalája tövéből származik. -27 C-ig nem károsítja a fagy! Nevelhetjük cserjének, de fának is. 3-3,5 m magasra nő. Talajjal szemben közömbös, bár a meszes közeget nem szereti. A napos, esetleg félárnyékos helyet kedveli. Közepesen fény- és tápanyagigényes. Az öntözés bőségese terméssel hálálja meg.Nagyméretű, erős tüskével rendelkezik, ezért ingatlanhatárra kitűnő sövénynövény. Termése 4-6 cm-es, kellemes ízű, sokáig a növényen marad. Fehér virágai erősen citromillatúak. Méretük 80-130 cm.

 • 1.500 Ft

  Eladók kassziafahéj csemeték! Az egyik legrégebben dokumentált növény, a Biblia szerint a kassziát Mózes is használta. Kérge főzéshez, ízesítésre kiváló, Dél-Európában a közönséges fahéj elé helyezik. Fény- és vízigényes, nem télálló. Méretük 40-60 cm.

 • 1.200 Ft

  Mexikóban és a Karib- térségben elterjedt növény, mely dézsában könnyen nevelhető. Nyár közepétől a fagyokig hozza különlegesen szép virágait. 10-13 fokon teleltessük. magassága:30 cm

 • Keresés mentése