Szűrő Keresés mentése
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • Helló Hölgyem/Uram, van egy tőkét, amelyet használni kell a támogatás hitelek, különösen a rövid -, illetve hosszú távú, komoly emberek, becsületes, jó moralities akar ez a hitel egy százalék 2% - os összeget kölcsönzött mert különösen nem akarjuk, hogy sérti a törvény itt a területeken, ahol elérhetőek vagyunk abban, hogy: * hitel cég * pénzügyi * befektetési kész * autó hitel * adósság konszolidáció * hitelkeret * a második jelzálog * a hitel visszaváltási * ingatlan hitel * kész építési * személyi kölcsön * hitelek vállalkozások finanszírozása * lakáshitel Elakad, tilos a bank nem rendelkezik a szívességet, hogy bankok, vagy jobb, ha van egy projekt, meg kell fektetni, rossz hitel fájlt vagy pénz kell fizetni pénzeszközök invest üzleti ügyben. Szóval, ha kell hitelezési pénzt, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba további információk a feltételek hát kedvező.

 • Utcára dobozba kidobott 2 hónapos kiscicák felelős gazdikat keresnek! 2 fiú (fotón felül) és 1 lány.Szobatiszták,féreghajtottak,bolhamentesek. Olyan gazdik jelentkezését várom,akik benti cicáknak szeretnék Őket és vállalni tudják az oltási programot. Szerződéssel és ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe. Érdeklődni: 06-30-571-50-64

 • Fehér rántani sütni való csirkék eladó! 2-3,5 kg 480 / kg.Élve!!Rendelést felveszek! Érdeklődni telefonon!!! Házhoz szállítást üzemanyag árban megoldható.

 • Minöségi Kistermetü fajtatiszta Shih-tzu kiskutya - 3 oltással oltási könyvel és féreghajtózva eladó! 11. Hetes.Hibátlan hosszúszörű -fajta tiszta szülöktöl származik . Jó közérzetü játékos emberszerető kiskutya. Szobatisztának mondható. Száraz táppal is nevelhető . Napi két három etetést igényel. Telefonon lehet érdeklödni.

 • Minöségi Kistermetü fajtatiszta maltai selyemszőrű kiskutya - 3 oltással oltási könyvel és féreghajtózva eladó! 11. Hetes.Hibátlan hosszúszörű -fajta tiszta szülöktöl származik . Jó közérzetü játékos emberszerető kiskutya. Szobatisztának mondható. Száraz táppal is nevelhető . Napi két három etetést igényel. Telefonon lehet érdeklödni.

 • A kiskutyák kivételes eredetűek és harmonikus megjelenésűek, híres és jól ismert vérvonalai a kiállítási potenciálnak. Szocializált, egészséges, boldog, beoltott és tisztított belső és külső paraziták EU-útlevél, export törzskönyvezett és chip. anya: Rittium Oprah - Champion apa: Bamabador Admiral Kirk - Inter Grand Champion Légy szabadon kapcsolatba léphet velünk. tel.+381652371406 ( Viber, Whatsaap) E-mail: rittiumbulldog@gmail.com Facebook:

 • Boo bear 2 hónapos, kiváló minőségű, Sire Tajvanról importált, az anya a Kazahsztán. Kennel a legmagasabb számú behozott pomerániai ezeken a területeken. Gyere és nézd meg magad, ne legyen csalás áldozatai. Garantálják a minőséget és az egészség. További információk: +381658112080(viber,whats app) +381658877948(viber,whats app) e-mail:stefijano@gmail.com Facebook:Janev Boris You tube:stefijano kennel

 • A Jack Russell Terrier kölykeit két almából állítottam ki, 2017. július 15-én és 2017. július 8-án, parazitákról, vakcinázott és vásárolt farokról. Gyönyörű megjelenésű nadrágok, bajnok eredete, teljes dokumentációval. Anya kiválónak ítélte. Apa minősített kiváló minőségű és 2xCAC. Deda Luki (Zunga) nemzetközi bajnok. Minden információért hívja a +381606454789 vagy a +381649671212 telefonszámot. E-mail: oglasavanjezavas@gmail.com

 • Yorkshire Terrier mini kölykök eladók, kíváló genetikai hátérrel, stabil idegrendszerrel rendelkező, kisméretű szülőpártól.Többszörös győztes, Champion kantól, kiváló vérvonalú anyától. A kölykök családi környezetben nevelkednek, szocializáltak, szobatisztaságra előneveltek. Koruknak megfelelő oltásokkal rendelkeznek, rendszeresen féregtelenítve. A kölykök számlával, szerződéssel, törzskönyvvel, igény szerint állat útlevéllel kerülnek átadásra. Igényesek jelentkezését várom, kizárólag telefonon.

 • torzskonyves boston fedez

 • Lilla egy kiváló vérvonalú, - többszörös díjnyertes, (4xCACIB,2xR.CACIB,15xCAC,4xHPJ,3xCAJC,8xBOB,3xMKSZ CAC,) szülő leszármazottjától, - 2017. május 21-én született Szent Bernáthegyi szuka kölyök kutya. Nagyon tanulékony, intelligens, kiegyensúlyozott idegrendszerű, s a játékban is felettébb kreatív. A kiskutya 3 védőoltással ellátott, anyukájától leválasztott, így felelősségteljes gazdi számára kínálom eladásra. Otthonába vihető, parazitamentes. Komoly érdeklődők jelentkezését az alábbi elérhetőségeinken várjuk. Mobil: +36-70-421-2002, e-mail: fixkorrekt@gmail.com

 • Két hím kölykök 7 hetes kiváló kombinációja, többek apa és egy multi CH Enzo Bordoland di Marezi, Végzetes vonzerő anya. Kölykök lesz kész gyűjtemény 01.09. További információ: tel. +381658877948 (Viber, Whatsaap)

 • 5 Ft

  Tündéri mopsz babák eladók,lefoglalhatók! Egészségesek,sérvmentesek,elevenek,játékosak,már szépen esznek. Július 9.-én születtek,oltva folyamatosan féregtelenítve 1 hét múlva elvihetők.

 • Apa: cukibuki a végtelen lehetőségeket, Anya: Masha Született: 2017/08/05. Ezek a kölykök nagyon engedelmes szülők és nem mutatnak agressziót az emberek felé, és nem is az állatokkal szemben. Kölykök nagyon vidám, játékos és kíváncsi. Állandó kapcsolatot az emberekkel, és a gyerekek! Kölykök beoltják 2 alkalommal, féregtelenítve, és készen áll a letöltésre. Kapcsolat: +381641899789 0641899789 - Viber E-mail: oglasavanjezavas@gmail.com

 • Házi kacsa, liba eladó!

 • Kiváló vérvonalú, - többszörös díjnyertes, Világ- és Európa győztes,(4xcacib,2xR.CACIB,15xcac,4xhpj, szülői vérvonal utódja Jessy, aki egészséges, 11. hetes kiskutyánk, - chippel, oltással rendelkezik. Játék lehetőségénél ügyesen kibontakozik, nyugodt természetű, kedvességével lenyűgözi a körülötte lévőket. Testvéreit is sokat szeretgeti, puszilgatja. ügyesen eszik tányérból, s egyáltalán nem válogat az étrendjét tekintve. Jól szocializált kiskutyája lesz annak a Gazdinak, akinek szívét megérinti... Otthonába vihető, oltva, mikrochipelve, féregtelenítve. Érdeklődés esetén a +36-70-421-2002 mobilszámon, vagy a st.jozsuekennel@gmail.com e-mail címen vagyunk elérhetőek.

 • Dani - 6 év körüli tacskó keverék kan Dani a miskolci gyepmesteri telepről származik. A viselkedése alapján azt mondanánk, hogy korábbi életében bánthatták, mert hirtelen, számára ijesztőnek tűnő mozdulatokra odakaphat, de ennek ellenére nagyon igényli az emberi közelséget, kapcsolatot. Más kutyákkal összeszoktatható, de inkább egyedüli kutya lenne, vagy egy barátságos szukával osztaná meg az életét. A civilizált kutyalétről még sokat kell tanulnia, de ezt egy türelmes, szerető gazdi mellett örömmel teszi majd meg. Kapkodóssága miatt gyerekek és idős emberek mellé nem ajánljuk. Rehabilitációjához sokat jelentene egy ideiglenes befogadó is. Szeretne ő is egy végleges családot, ahol megtanítják arra, hogy nem kell felmászni az asztal tetejére, hogy érdemes a lakásban maradni, hogy gazdis kutyának lenni csodajó dolog. Addig várja a sétáltatókat Mányban. Képek Daniról: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/dani/ Oltva, chipezve, szívféregre szűrten, ivartalanítva fogadható örökbe, benti tartással. Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az eszkulap2016@gmail.com email címen!

 • Jaffy - 10+ éves tacskó-puli keverék kan Jaffy harapás miatt az altatását várta az Illatos úton, de szerencséje volt, megszabadulhatott. Jaffy egy habos-babos keverék, rossz előélettel, de fényéveket fejlődő jelennel. Valóban nem a legegyszerűbb eset, de sokat fejlődött. Megtanult pórázon sétálni, élvezi a lakásban élés kényelmét, szobatiszta. Jaffynak lesz egyszer gazdija? Olyan jó kutya lett belőle, a tíz évet kerti kutyaként, loncsosan, megérintéstől szinte mindig távol, a saját szabályai szerint leélő feketeség mostanra tökéletes házlakó. Imádja és igényli is a meleget és a kényelmet, szeret az ember mellett sertepertélni, sétálni. Az emelgetést nem hagyja, harap, de ez is apránként javul. Kertes házban, benti tartással, akár második kutyaként is ideális. Már nem hall jól. Képek Jaffyről: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/gazdikeresok/jaffy/ Oltott, chipezett, hamarosan a szívféreg szűrése és az ivartalanítása is megtörténik majd. Ideiglenes befogadót is keres. Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az eszkulap2016@gmail.com email címen.

 • Az időpazarló miatt ez a gyönyörű kisfiú eladó. Mind a mama, mind az apukás kc reg, és mindkettő úgy tekinthető, mintha családtagjaink voltak. Ezek a gyönyörű kis kutyák gyönyörűek a gyerekekkel és a felnőttekkel, ő lesz a fésűs mikroszúrással

 • Jelenleg 5 máj lány és 1 májfa eladó. Mindegyiket egy családi házban emelték fel, gyermekekkel és más kutyákkal körülvéve. A kölykök a mamával láthatók. Ők a KC regisztráltak, wormed, mikrocsíptetik. Ha szeretne th.

 • Keresés mentése