Szűrő Keresés mentése
 • Hirdetések

  Hirdetések az oldalon: 50 / 20

 • 2 Ft

  Helló, A magánszemélyek közötti kölcsön a megoldás az Ön helyzetére, az ünnepi szezonra és minden más megvásárolni kívánt vásárlásra. Segítünk Önnek segíteni. Kölcsönöket állunk rendelkezésedre, 2 000 € és 500 000 € között, lehetőséged szerint visszafizetési terv szerint. Ahhoz, hogy kihasználhassa hitel ajánlatainkat, vegye fel a kapcsolatot a menedzsmentünkkel, hogy feliratkozzon ma, és kihasználja különleges üdülési ajánlatainkat. e-mail: lindareterink@gmail.com

 • 600.000 Ft

  Hollandiai partnerünk megbízásából keresünk munkavállalókat: - párok - baráti társaságok - egyedüli jelentkezők személyében is. A munkavégzés helyszíne: Dél-kelet Hollandia, Tilburg és Venlo környéke. Elvárások: - alap angol, vagy német, vagy holland nyelvtudás, de legalább annyi, hogy a munkához kapcsolódó utasításokat megértsék (a nyelvtani helyesség nem fontos egyáltalán) Pozíciók: 1. élelmiszergyártó vállalatoknál különböző félkész és késztermékek csomagolása, címkézése, kiszállítására alkalmassá tétele. Termékek között megtalálhatóak: zöldségek, gyümölcsök, saláta félék, sajtok, valamint előhűtött csirke 2. logisztikai raktárakban: a termékek logisztikus folyamataiban vesznek részt, feladatok közé tartoznak: megrendelések összekészítése, minőség-ellenőrzés, csomagolás, újracsomagolás, címkézés, kamionok ki- és bepakolása. Ezek általában ruházati logisztikai raktárak. Órabér: - 22 évesek és a fölötte lévő életkornak, raktártól, gyártól függően: 9,64 Euró Bruttó (8,43 nettó), 10,15 Euró- és 10,90 Euró/óra bruttó. - 21 évesek és alatta lévők: 9,06 Bruttó (7, 93 nettó) - heti 40 óra+ túlóra lehetőség - heti fizetés, azonban az elsőt csak a következő héten kapja meg, melyhez eurós bankszámla szükséges, ezt kérjük, vigye magával. Szállás utólag vonva a fizetésből, munkába járás ingyenesen biztosítva. Bővebb információ telefonon. Jelentkezni lehet: azoknak, akiknek meg van az alap szókincse a megjelölt nyelvismeretek közül, bármelyikből, valamint, ha 1-2 héten belül tud is menni! Akik még 1 hónapos felmondási idejüket töltik, vagy készülnek beadni a felmondásukat, ne jelentkezzenek, mert az állás most elérhető és nem fog a munkaadó várni 1 hónapot senkire. Fényképes önéletrajzot kérünk, illetve megfelelés esetén, mikor tud menni. Az önéletrajzában olyan telefonszám legyen, ami működik is! london.munka6@gmail.com Tárgy mező: Hollandia +36307103717 vagy +36704150034

 • Munkalehetőség Legyél a munkatársam Ugye nem véletlenül keresgélsz a netes munkák között?! Te is azok közé tartozol, aki kilátástalannak tartja a jövőjét, nem tudod hogyan tovább? Most megtalálhatod a megfelelő munkát,. ? Csapatban dolgozunk, ahol nem számit a végzettség, a korod, lehetsz pályakezdő fiatal, kismama, nagymama, nagypapa, itt közösen váltjuk valóra céljainkat. ?? Nincs belépési dij, nincs kezdő csomag. A munkánk a napi feladatokon kivül a reklám. Tarts velünk és dolgozz velünk a világ legnagyobb reklám cégénél . ?

 • 500.000 Ft

  Cég bemutató: 10 éve foglalkozunk szállás és munkaközvetítéssel Londonban. Az eddigi eredményes munkánknak köszönhetően,újabb kapcsolatra és számos referenciára tettünk szert, ami egyszerűvé teszi a munkaadást. 11 fős csapatunk a céget szektorokra osztotta fel, ami hatékonyságunkat kimagasló pályára helyezi. Szektoraink: - Munkaközvetítés - Szállásadás - Munkakapcsolat felkutatás - Angol Oktatás - Adminisztráció Munkáink, amik nyelvtudás nélkül végezhetőek: - Gyári munka (órabér: L7.50-11.25) - 15 fő szükséges 2 héten belüli kezdéssel! A többi munkáinkra folyamatos a felvétel - Mosogatás (órabér: L7.50-8.00) - Szállodai takarítás (órabér: L7.50-8.50) - Magánházak, irodák takarítása (órabér: L7.50-8.50) - Szórólapozás (órabér:L7.50-8.50) Munkaidő: 40óra/ hét minimum, túlóra lehetséges Munkáink, amik nyelvtudással végezhetőek: - Felszolgálás (órabér: L8.50-10.00) + Borravaló - Linen Porter (ágynemű feltöltő takarítónők számára) (órabér:L7.50-8.50) - Szakács munka (órabér: L9.00-12.00) - Szakács segédi munka (órabér: L7.50-9.00) - Pizza futár munka (órabér: L7.50-8.50) + Borravaló Munkaidő: 40 óra/ hét minimum, tulóra lehetséges Továbbá jelentkezzen és érdeklődjön nálunk, minden beérkezett e-mailt megválaszolunk. Jelentkezés módja: lodon.munka6@gmail.com Tel: +36307103717 +36704150034 Szép Napot kívánok! Ágnes&Valéria Consultant Manger

 • Szeretsz utazni, de nincs lehetőséged? Sem az időd sem anyagilag nem engedheted meg, hogy olyan helyekre eljuss, ahová szeretnél? A DXN segítségével olyan helyekre is el tudsz jutni, amiről eddig még csak nem is álmodtál, és mind ezt , a munkád megbecsüléséért kapod. Nem ígérek gyors meg gazdagodást, mert ez nem lenne igaz. Dolgozni kell itt is,hiszen semmi sincs ingyen! Viszont, ha nem vagy meg ijedve a munkától, kitartó, és szorgalmas munkád eredményét ,a DXN elismeri, mind anyagilag, mind erkölcsileg. Mielőtt ingyenesen regisztrálnál, nézd meg az információs videónkat! Kattints a linkre!

 • Munkatársakat keresek folyamatosan bővülő csapatomba, online profi eszközökkel végezhető munkára. Ha egy plusz stabil, megbízható jövedelmet szeretnél a meglévő munkád mellé, akkor kattints a linkre és kérd az információt!

 • 2.000 Ft

  Vagy még csak most keresel online végezhető munkalehetőséget, ám kevésnek érzed a tudásod ehhez? Ha idő- és pénzveszteség nélkül, egy helyen szeretnél minden hasznos tudnivalót elsajátítani, várunk az Online Siker Klub tagjai közé! Részletekért kattints:

 • Otthonról szeretnél dolgozni, de bizonytalan vagy, vajon menne- e ez neked? Mielőtt belevágnál, szeretnéd kipróbálni magad? Nos, akkor egy olyan lehetőséget ajánlok, amit akár regisztrációs díj nélkül el kezdhetsz, és egy hónapig ingyen tesztelheted rendszerünket. A hónap végén eldöntheted, tetszik e neked ez a lehetőség vagy nem. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jó ajánlat, hiszen semmit nem kockáztatsz. Ne gondolkozz, csatlakozz most, egy vidám, és segítőkész csapathoz, akiknek fontos, hogy a munkatársaik sikeresek legyenek, ezért mindent meg is teszünk. Az ajánlatunk komoly, ezért csak olyan jelentkezőket várunk, akik komolyan is gondolják. Hogy mi a cég, és mivel foglalkozik, azt meg tudod a videóból, ezért ha komolyan elszántad magad hogy pénzt szeretnél keresni, akkor kattints a linkre vagy másold be a böngésződbe, és kérd, a videókat!

 • Keresés mentése